Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(691)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(691)
    • 5 Star(661)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Produkt przybył szybko, ponieważ produkt Xiaomi na pewno poszedł, od pierwszego czyszczenia i instalacji bardzo intuicyjne. Dobra robota i mimo, że rano posprzątano dom, kosz wypełniony kurzem. Byłam przyćmiona elegancją, z jaką udało mu się rozplątać się między krzesłami na stole kuchennym. W super rekomendowanych zakupach i powiem ci jako sceptyk, którym byłem. Kup to, a nie pożałujesz. Będę aktualizować recenzję po przetestowaniu trybu oczyszczania, jak również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Doskonała jakość produktu. Działa bardzo dobrze. Mój pierwszy zakup w Banggood to, że jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Nie wyobrażałam sobie, ile kurzu czyści robot! Patrzysz i myślisz, że wszystko jest czyste, a w końcu myślisz, że to możliwe, co złapał robot. Polecam wszystkim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Niesamowity produkt. Mieszkam w mieszkaniu o powierzchni 67 mkw, a robot odwala świetną robotę. Jest w stanie sięgnąć pod moje łóżko i funkcja mycia jest bardzo przydatna. Złe jest to, że muszę czyścić pojemnik na kurz po każdym użyciu, ponieważ nie jest zbyt duży, a przestrzeń jest podzielona z osadem wody. Aplikacja działa świetnie, mogę włączyć lub wyłączyć robota z każdego miejsca na świecie i monitorować proces. Niezwykle zadowolony. Dostarczone bardzo szybko, konfiguracja była bardzo łatwa i obsługa jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    W sztucznej inteligencji nie potrafi rozpoznać przeszkód, ale ogólnie i pod względem wartości jest dość kompetentna. Jeśli możesz wydać trochę więcej, zalecałbym bardziej „inteligentny" model i złożyć śmieci automatycznie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Przedmioty są ładne, wygląda ładnie. Czysto lepiej niż się spodziewałem! Jednym z problemów, z jakimi się do tej pory zmagałem, jest to, że czasami nie łączy się z hubem i muszę go zresetować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Spróbuj tego wkrótce 😁👌 szybka dostawa dziękuje Banggood za dobrą usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Skrzynka była otwarta w momencie dostarczenia zamówienia. Później sprawdzę, czy wszystko jest w porządku, a następnie ocenię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Jest świetna, myje i zamiata, jest warta swojej kasy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$64.68
    • US$619.99
    • US$509.99
    • US$328.02
    • US$53.12
    • US$64.39
    • US$299.99
    • US$145.99
    • US$466.61
    • US$399.99
    • US$139.99
    • US$169.99
    • US$323.39
    • US$45.99
    • US$35.99
    • US$41.57
    • US$36.95
    • US$29.99