Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(490)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(490)
    • 5 Star(476)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Idealnie! Pozytywne Produkt jest idealny jak na razie! Próbowałem bardzo dobrze! Jakość materiału jest dobra, oh jego kształt, jak na razie bardzo mi się podoba! Czas dostawy był bardzo krótki, wkrótce tu dotarł. Ogólnie, jestem bardzo zadowolony, polecam sprzedającego i produkt wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Bardzo dobry produkt, nawet usuwa kłaczki (zobacz na zdjęciach, to niesamowite!!). Dobry sprzedawca, dostarczył wszystko zgodnie z oczekiwaniami, od momentu zakupu do dostawy były około 30 dni). Gorąco polecam ten produkt i tego sprzedającego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Niesamowity produkt, świetna cena, szybka wysyłka, dostarczony w 4 dni. Działa płynnie. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    The box was a little bit beaten and the seal was opened, but apart from that, in it's first use, worked like a charm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Najlepsze urządzenie dla pieniędzy. Działa doskonale i robi ubrania takie, jakie były, kiedy były nowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Szybka dostawa. Słabo ostrożnie opakowanie przybyło uszkodzone. Nie próbowałam jeszcze produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Bardzo ładna, jakość Xiaomi. Próbowałem, ale mój sweter zmienił się w palec ☆☆☆☆☆

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dobry awans. Nie próbowałam pracować z zmywaczem do kłaczków przez 90 minut, ale działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Dobrej jakości artykuł tutaj jest wynikiem moich doświadczeń z aparatem przeciwprzyciskowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Świetne narzędzie, wydajne dla małych i średnich kłaczków, drugie kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,082
    • Ft5,705
    • Ft6,448
    • Ft4,316
    • Ft10,178
    • Ft4,217
    • Ft14,189
    • Ft3,051
    • Ft6,831
    • Ft4,282
    • Ft6,167
    • Ft13,263
    • Ft10,178
    • Ft11,412
    • Ft12,338
    • Ft11,412
    • Ft16,966
    • Ft5,550