Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(308)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(308)
    • 5 Star(278)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Projektor jest bardzo dobra jasność, dobry kontrast, duży rozmiar ekranu, dla małego projektora, nie grzeje zbyt wiele, również można projektować w 3d, wymaga okularów 3d DLP, jedyne co jest w języku chińskim, Chociaż można umieścić go w języku angielskim, można również zainstalować Aptoide TV, aby zainstalować Netflix, Disney, Youtube, itp. Może być umieszczany przez dekoder HDMI, Xbox, itd. Ale czasami z zewnętrznych źródeł kliknięcie HDMI brzmi bardzo irytująco. Kolejną bardzo dobrą rzeczą jest to, że jesteś wyposażony w kodi i doskonały. Całkowicie polecam, jeśli nie jesteś wybredny co do języka, chociaż istnieje wersja globalna, choć nieco droższa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Produkt przyszedł 2 tygodnie po moim zamówieniu. Nienaganne opakowanie, zasilacz w cenie. Materiał wykonuje swoją pracę, jakość obrazu jest najwyższa, zgodnie z tym, czego oczekiwałem. Nie jest to wersja GLOBAL, więc kilka elementów interfejsu w języku chińskim, ale z odrobiną cierpliwości, szybko pojechaliśmy i staje się to znajome. Ch... jest to, że instrukcje są też po chińsku. Desperacko szukam forum, gdzie mógłbym podzielić się swoimi doświadczeniami z innymi użytkownikami, ale staram się to znaleźć. Projektor łączy się z Internetem bez problemów; w mojej domowej sieci MAC, nie jest wygrany, zawsze szukam odpowiedzi, których nie mogę znaleźć. Podsumowując, dobry produkt, pasuje do mojego pomysłu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    To drugi, który kupił, tym razem dla krewnego, który, kiedy zobaczył go u mnie, nie mógł nic na to poradzić, dopóki nie zobaczysz go osobiście, nie wiesz o czym mówimy. To jest hit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Chińska wersja, więc dostaniesz pierwszą godzinę szukając co najmniej angielskiego, i jest dobra tylko do ustawienia. Próbował wypchać angielskiego kopacza, ale tego nie zrobił. Trasowanie to dla mnie za dużo, nauczyłbym się chińskich znaków wcześniej. HDMI na torbie, nawet nie wykrył wersji 2.0 i tylko 59, 60hz, więc film 24p nigdzie. Z nVidią DSR można ustawić 24hz, ale film jest rozdarty jak dupek. Mogą przejść 60 gig mkv przez USB, więc to wszystko. Bomba obrazowa. HDR na MX Player lekko zwymiotował(patrz. Zdjęcia), ale na pewno dużo lepsze niż na podstawce non HDR. Dźwięk jest w porządku, ale Max na Macha i Sebesto na deskę. Tak, i lepiej czekać na ciemność, luminancja jest prawdziwym thrillerem. Prawy górny róg wygląda mi na skośny, nie ma tu poprawek, zakryłem opakowanie kart SD. Za 8,8 tys. strzałów. To filmowe doświadczenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dobrze zapakowany, projektor jest naprawdę mały. Ale zamiana nie przyszła do mnie w europejskim formacie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Świetny projektor, ale najlepsza wersja jest ogólnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    j'adore, mais par contre j'ai pas fait attention et j'ai acheté la version chinoise. petit stress donc au moment de le déballer. google translate pour le mettre en anglais, un petit chromecast, un adaptateur de prise chinoise et c'est parti. malgré les achats supplémentaires non prévus je reste un grand fan !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Przybyło szybko, jest to wersja chińska i dla mnie jest lepiej, ponieważ mogę zrobić odlew ze smartfona i to robi to szybko, mam samsung nota 10. Dźwięk jest dobry, ale jeśli masz duży pokój będziesz musiał mu pomóc

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • avoVIP5
    ES
    09/11/2020

    Jak to jest, radość. Dostępne w Hiszpanii, w ciągu kilku dni w domu. Rozpakuj się i sprawuj. Prosto na ścianę, 120" i ze światłem otoczenia. Mały lub nie hałas, nie ma nic wspólnego z projektorem LCD

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Idealnie. Musiałem zainstalować aplikację dla lepszego doświadczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft75 068
    • Ft154 102
    • Ft93 089
    • Ft409 257
    • Ft46 700
    • Ft78 874
    • Ft19 810
    • Ft101 706
    • Ft19 810
    • Ft553 518
    • Ft47 046
    • Ft371 108
    • Ft45 316
    • Ft29 403
    • Ft35 850
    • Ft125 923
    • Ft49 059
    • Ft3 991