Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(516)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(516)
    • 5 Star(490)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Sam produkt jest niesamowity, zgodnie z oczekiwaniami. Miałem tylko kilka czkawek: kupiłem dwie lampy, ale dostałem tylko jeden adapter. Podręcznik jest po chińsku. Sama musiałam się domyślić, że musisz ściągnąć aplikację, by kontrolować kolorowe światła. Poza tym, jestem zachwycony moim zakupem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Bardzo piękny oprawka, dobrze wykończone, łatwe w obsłudze i łatwe w połączeniu z EchoDot.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Po ustawieniu aplikacji jest łatwy w użyciu. Lampa jest piękna!! Szkoda tylko, że instrukcje przyszły w innych językach - są tylko po chińsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Doskonały produkt jak w reklamie. Dostawa trwała chwilę, ale warto było czekać! Podoba mi się produkt, bardzo dobrze wykonany i z dobrej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Przybył w idealnym stanie. Wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Banggood jest zawsze tym, czego potrzebuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Jedna z lamp została uszkodzona przez transport. Wyślij maila, szybko odpisz i odpłacą mi, żebym mógł kupić kolejną! Naprawdę dobra obsługa! Druga lampa jest używana z zestawem Apple! Tak łatwo... jestem szczęśliwym klientem! - To dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przyniósł dwa, przyszedł w ciągu 9 dni. Banggood dodał dwa brytyjskie adaptery za darmo. Jestem pod wrażeniem. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Bardzo piękna, bardzo podobała się produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 275
    • Ft13 401
    • Ft10 050
    • Ft10 050
    • Ft76 734
    • Ft13 035
    • Ft22 235
    • Ft102 871
    • Ft9 045
    • Ft4 262
    • Ft6 364
    • Ft11 055
    • Ft11 725
    • Ft4 886
    • Ft21 778
    • Ft10 991
    • Ft5 358
    • Ft10 964