Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Gondosan csomagolt igényes Porszívó. A markolatnál jó a fogása könnyű vele dolgozni. Működés közben kicsit hangos de nem zavaróan (95-100 decibel). Köszönhető ez annak hogy van benne egy erős szívóhatású elektromos motor ( 12000Pa). Tényleg elképesztő hogy mit hoz ki a felporszívózott bútorokból, ágyból, takarókból....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Produkt dotarł za 5 dni! Odkurzacz jest dobrej jakości, ma dość mocny silnik i może wytrzymać odkurzanie! Odkąd go kupiłem, co tydzień odkurzam łóżko i poduszki... Dziękuję bardzo sprzedającemu! Myślę, że każdy z nas powinien mieć tego typu odkurzacz! Polecam sprzedającego i Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Muszę przyznać, że produkt robi dokładnie to, co mówi... Jestem bardzo zadowolony z jego wydajności i wyniku jej wykorzystania. Bardzo polecam. Dzięki również za szybką wysyłkę produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Świetny produkt, wypróbowałem go na dywanie, który wcześniej zachłysnąłem z krasnoludem i wyciągnął nawet kurz i szary proszek. Produkt jest z amerykańską wtyczką, ale jest włoski adapter. Filtr powinien być zmywalny wodą. Uwaga, instrukcja jest tylko w języku chińskim (dlatego wrzucam 4 gwiazdki), ale ponieważ jest tylko jeden przycisk zasilania, nie trzeba nauki, aby zrozumieć, jak działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Ten odkurzacz mnie zadziwił. Nie spodziewałem się, że będzie tak skuteczny! Odkurza bardzo dobrze! Jeśli oczekujesz naprawdę skutecznego odkurzania sof, materacy, poduszek z urządzenia - polecam to doskonałe urządzenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Bardzo ładny, praktyczny i przydatny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Wyjął to z kanapy po jednym użyciu. Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Bardzo dobry produkt. Dobra jakość. Warte pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Came for a week. The vacuum does its job well, quality product by Xiaomi. EU plug adapter not included though.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Wszystko w porządku. Bardzo szybka dostawa mniej niż 1 tydzień!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,966
    • Ft40,105
    • Ft57,382
    • Ft86,383
    • Ft19,684
    • Ft54,297
    • Ft58,616
    • Ft120,320
    • Ft20,699
    • Ft102,043
    • Ft12,646
    • Ft35,785
    • Ft117,420
    • Ft57,382
    • Ft8,821
    • Ft18,508
    • Ft46,275
    • Ft33,317