Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(178)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(178)
    • 5 Star(169)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    Okulary, które zamówiłem z Chin przyszły bardzo szybko prawie 20 dni przyznaję, że nie spodziewałem się tego dobrze w Bangood!!! A co do okularów, chłopaki, to jest zbyt lekkie, jakbyście nie nosili niczego, co spoczywają na oku wyglądają całkiem dobrze Gorąco polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Περισσότερο καλος ο σκελετός απ οτι περίμενα. Ειναι πάρα πολύ ελαφρύς, σχςδον πούπουλο και αρκετά ευλύγιστος.Καλη κατασκευή γενικότερα. Τωρα Όσων αφορά τους φακούς, έχουν μια ελαφριά απόχρωση του κίτρινου χωρις όμως να γίνεται αισθητή. Δεν τα εχω φορέσει για αρκετή ώρα ετσι ώστε να εχω ολοκληρωμενη άποψη. θεωρώ όμως οτι ενα τέτοιο προϊον είναι αρκετά χρήσιμο για κάποιον που χρησιμοποιεί πολλες ωρες την ημερα οθόνες

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Zmusili mnie, żebym je odebrał 50 dni. Okulary są dla dorosłych wyglądają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Καθυστέρησαν αρκετά αλλά χαλάλι. Όμορφος σχεδιασμός, ελαφριά και ευκολοφόρετα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η θήκη είναι αρκετά στενή.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Otrzymałem je dzisiaj. Wydają się naprawdę dobre. Bardzo lekka twarz. Zobaczę, jak mija czas, czy są gotowe do pomocy na cały dzień za pomocą ekranu pc itp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo lekka, ładna tkanina do czyszczenia, bardzo wytrzymała paczka. W ogóle warto czekać i to pieniądze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Wydają się tanie i bardzo delikatne, wykonane z niskiej jakości tworzywa sztucznego. Są z aksamitną walizką i mikrowłóknem ściernym. Prawdziwy filtr światła niebieskiego na soczewkach wydaje się być cienka żółta powłoka lub folia, która nie zmienia barw, które zauważalnie zmniejsza światło, które dociera do oczu. Nie widziałam różnicy w zmęczeniu oczu podczas ich noszenia, więc nie mogę być pewna co do ich skuteczności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Okulary z bardzo niebieskim filtrem. Super wygodny i lekki. Nowoczesny i bardzo dyskretny styl.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Bardzo lekkie i delikatne, ale poza tym naprawdę fajne. Bardzo fajne i dobre jakościowo i szybkie dostawy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    To jest dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 384
    • Ft4 400
    • Ft6 432
    • Ft11 851
    • Ft3 384
    • Ft5 416
    • Ft3 384
    • Ft11 851
    • Ft4 738
    • Ft6 771
    • Ft6 432
    • Ft4 400
    • Ft4 061
    • Ft3 045
    • Ft5 416
    • Ft5 416
    • Ft4 061
    • Ft13 824