Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Piękne okulary z ładną oprawką. Ważne jest, aby ich używać, jeśli ekrany są szkodliwe! I komórki! To dla mojej córki. Mam nadzieję, że je nosi, bo dzieci są dziwne. Użycie widać po latach w oczach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    ... πολύ καλά ξεκουραστικα γυαλιά για κάθε ηλεκτρονική συσκευή.....τα έχω και ρε κόκκινο και σε γαλάζιο χρώμα.... φέρνουν το αποτέλεσμα σίγουρα ...τα χρησιμοποιώ και ο γιος μου και εγώ....και για μικρούς....και για μεγάλους.. . γρήγορη αποστολή!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    .. Bardzo ładne okulary. Doskonała jakość materiałów... I wspaniały design. Producent był w dobrym nastroju. Xiaomi!!!!! ..wchłania szkodliwe promieniowanie dobrze... Spocznij oczy przed komputerem... Szybka misja...!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Cieszę się, że jestem idealny, są super ładne i dobrej jakości, transport na czas, bo jeśli trzeba trochę poczekać, ale nie źle, podoba mi się kolor, ale zamówię czarny lub szary, Te soczewki czynią mnie idealnym na te pochmurne dni lub na telefon czy telewizję, nie są ciężkie jak inne, a wiedząc, że jest to współpraca z Xiaomi powiem, że będę pierwszym w moim mieście, który je pokaże, nie widziałem gdzie indziej. Polecane w 100% przyjaciół, dziękuję ci Banggood.... Bardzo ładne soczewki, na te pochmurne dni lub do oglądania telewizji lub telefonu bardzo pomagają, nie są ciężkie jak inne, polecane w 100%, dzięki banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Telegram СКИДКОВОЗ - Rabaty / Kody promocyjne / Kupony / Sprzedaż & HALAVA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Podobała mi się fryzura okularów na mojej twarzy. Nie zrobiłam jeszcze testu niebieskiego światła, ale podobało mi się na twarzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ładny design sprawia, że praca jak mówią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$17.31
    • US$24.24
    • US$33.48
    • US$18.47
    • US$28.86
    • US$21.93
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$8.99
    • US$14.99
    • US$29.69
    • US$17.24
    • US$12.69
    • US$13.85
    • US$13.85
    • US$12.99
    • US$378.99