Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(667)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(667)
    • 5 Star(642)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2020

    Ten produkt od Xiaomi dotarł w ciągu 3 dni roboczych. Uruchom i zainstaluj program bez żadnych problemów. Wyświetlacz reaguje na dotyk natychmiast, kontrola aplikacji podobnie.Mam to tylko kilka godzin, sterowanie wentylatorem prawie idealne w trybie nocnym nie słyszy w ogóle. To przekracza moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    To nie jest tanie, ale w porównaniu do innych marek, jest całkiem przystępne. Moje pierwsze wrażenie jest takie, że to super wyglądające i mądre urządzenie. Działa od jakiegoś czasu w pokoju 30m^2 i powietrze jest czystsze, i nie ma zapachu. Powodem dla którego go kupiłem jest moja alergia, mam nadzieję, że będzie w stanie usunąć substancje alergenne z powietrza w pokoju. Myślę, że będzie dobrze, ale zobaczymy za kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Dobry produkt, udaje się poprawić jakość powietrza w moim przypadku kuchni otwartej o powierzchni 25 m kw. eliminując dym i zapachy; precyzyjna temperatura i wilgotność w porównaniu z innym czujnikiem zainstalowanym w domu, doskonale integruje się z aplikacja Mi domowy serwer włoski; Możliwość włączania i wyłączania urządzenia przez Alexa/Google Home itp. Cichy tryb standardowy, doskonałe materiały w pełni zaspokojone tylko wady aplikacji nie trzyma codziennych statystyk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo dobra cena i szybka wysyłka! Bardzo cicha podstawowa pozycja. Wszedł w tryb nocny całą noc i nie zawracał sobie głowy. Filtruje skutecznie, to był dobry zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu dostał go za 118 euro. Działa naprawdę dobrze i fan jest cichy. Okres trwałości filtrów wynosi około 6-7 miesięcy, a koszt filtra wynosi 25-30 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Jakość powietrza poprawiła się znacznie dzięki temu urządzeniu i filtrowi fioletowemu. Dym, kot i zapach gotowania całkowicie zniknęły, podczas gdy był on stale obecny wcześniej. Kupiłam ten nawilżacz typu 4101, który idealnie pasuje do siebie i kombinacji. Najbardziej zadowolony z tego. Każdy zauważył różnicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Ten oczyszczacz powietrza jest bardzo wydajny i cichy. Łatwy do sterowania za pomocą domowej aplikacji Xiaomi. Jak zawsze w przypadku produktów Xiaomi jakość jest naprawdę bardzo dobra. Polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Sprzątacz jest bardzo dobrze wykonany, robi bardzo dobre wrażenie wizualne. Będzie miał dużo pracy w zimie. Paczka została dostarczona do Polski w ciągu 6 dni. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Zamówiony z magazynu CZ, otrzymał go w 5 dni roboczych w idealnym stanie. Oczyszczacz powietrza wygląda super ładnie, dobra budowa, ładny design. W trybie „Auto" jest bardzo cichy, właśnie zacząłem go używać, więc nie mogę jeszcze tego skomentować. Jakość produktu Xiaomi czuć, gdy go trzymasz lub patrzysz na niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Jest już podłączony do drugiego bez większego problemu.... Działa na hiszpańskim serwerze i bez problemu może być podłączony do domu Google W tej chwili wszystko jest poprawne i działa dobrze... Z dobrym powietrzem i 100% filtrem mówi, żeby zmienić je w ciągu 147 dni... Miejmy nadzieję, że potrzeba trochę więcej filtrowania i rozciągania na rok, zobaczymy. Na chwilę po prostu połączony, aby zobaczyć, czy zauważysz zapachy, kurz itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19,742
    • Ft114,150
    • Ft106,437
    • Ft74,998
    • Ft10,178
    • Ft19,002
    • Ft8,636
    • Ft117,235
    • Ft5,242
    • Ft84,840
    • Ft4,288
    • Ft7,864
    • Ft5,088
    • Ft11,104
    • Ft4,069
    • Ft12,554
    • Ft5,550
    • Ft26,807