Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-10 18:45:39

    Сам товар не пострадал и отличного качества, пришел очень быстро, доставка до двери. НО сама коробка была вскрыта еще в Китае и порвана, это не так важно, но не приятно.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-17 05:31:15

    Quick dispatch and fast product delivery service. Product came with Priority Mail in 2 weeks. Product itself works well and is easy to use. We can charge it every time we need it despite using some rare batteries which is very disturbing. It cuts all bad stuff from your older clothes so I can tottaly recommend this purchase.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-25 02:59:24

    what a great product...it just does the job and the battery lasts forever..here are some samples of the results (the area that has been treated has the device on it)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-11 15:42:31

    Good day. My cargo was fine. I am very satisfied. I can only recommend that vendor. I will definitely order the order. Well thank you. Delivery to Slovakia in 15 days.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-17 10:05:47

    velmi užitočný pomocník v boji proti žmolkom, prikladám aj fotky, na ktorých je vidieť veľký rozdiel! takisto údržba zariadenia je jednoduchá, za mňa veľká spokojnosť a odporúčam každému

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-28 04:36:51

    Funciona perfectamente pero el envío fue lento lento casi 2 meses. Luego el embalaje sin protección la caja llegó muy mal. Últimamente tarda mucho y mal protegido. En un futuro seguramente opte por otras tiendas que por prácticamente el mismo precio está mejor envuelto y con código de seguimiento. Con el producto muy contento.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-15 03:39:16

    όλα καλά ! είναι όπως το περίμενα ! αλλά ανταλλακτικά που θα βρω ?

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-12 04:48:57

    ein super teil ... prima Verarbeitung ... große Reinigungsfläche ... top Akkuleistung ... sehr gutes Preis/Leistungs Verhältnis.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-27 12:08:12

    funguje perfektne. spokojnosť veľká

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-16 08:44:23

    Excelente produto de grande qualidade envio chegou em 12 dias super rápido

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 17  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>