Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(689)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(689)
    • 5 Star(657)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2020

    To bardzo rozsądny model, który nie szuka zbyt drogich urządzeń ze specyfikacją. Wysoka przyczepność (2500Pa), duża komora pyłu, z wieloma plusami o krótszej długości. Jest to idealny wybór zwłaszcza dla domów poniżej 100m2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Najlepszy zakup dokonałem w ostatnim czasie i głównie przydatny sprzęt, jakościowy produkt, który działa doskonale i zapewnia to, co obiecuje. Kupiłem chińskiego robota w wersji CN mówi po chińsku, ale potem zaktualizował firmware i dodał kilka języków, w tym portugalski, teraz robot mówi po portugalsku, więc nie trzeba kupować wersji globalnej i dopłacać do niej.

    Komentarze (32)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Cuidado para quem for comprar. Enviaram-me o produto com tudo, mas tudo mesmo 100 porcento em chinês. Abri a caixa e estou mais perdido que cego em tiroteio... Não sei nem se o produto é Xiaomi mesmo.... kkkkkk 2280 gastos no total, a maior loucura que já fiz... passar agora procurando manual em português ou traduzindo de alguma forma

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Nigdy nie napisałem recenzji o niczym, ale to jest pierwszy odkurzacz w moim posiadaniu i mam doświadczenie z robotem Hoover's, ponieważ moja mama posiada kilka iRobot Roomba, które są o wiele droższe około 500 funtów każdy i ja Nie miałem co do tego wielkich oczekiwań, ale to mnie rozwaliło. Sam jestem czystszy i codziennie używam Henry'ego i Hoovera. To są wyniki, które dostałem z tego odkurzacza. Ma wiele opcji, co jest niesamowite! Różne ustawienia mocy i dobrej baterii zarządza naszym 90 metrów kwadratowych domu bez problemów. Mieszkanie z trzema kotami to będzie niesamowita pomoc. Polecam to każdemu i za cenę nie można pokonać!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały produkt! Bardzo dobrze zapakowany, przybył z kilkoma ugniataniami w pudełku, jak pokazuje zdjęcie. Dołączona z dwupinowym łącznikiem (ok dla Brazylii). Zakupiony 11/11, dotarł 11/12 do Florianópolis.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Robot jest wyśmienity! Szybko dotarł do Brazylii, a opóźnienie nastąpiło na lokalnej poczcie, jak zawsze. Zostałem obciążony i gdy zapłaciłem za ubezpieczenie, dostałem zwrot stawki bez problemu rozmawiając z chatem Banggood i wysyłając dokumentację. Robot jest wytrzymały i nie wygląda na delikatny. Bardzo łatwy w użyciu z aplikacją Mi Home. Standardowe oczyszczenie jest świetne, nigdy nie jest potrzebne do korzystania z innych opcji. Prasowanie tkanin nie jest tak dobre jak ssanie, ale przez namoczenie akcesorium, staje się ładne. Mapowanie domu jest bardzo dobrze wykonane i po 3x, można umieścić ograniczenie ścian, wybrać konkretne miejsca do czyszczenia... Warte każdego centa.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Świetny produkt, świetnie czyści, do tego jest cichy, piękny i zwinny. Mimo że wersja chińska (do tej pory dostarczana tylko w Brazylii) nie miałem problemów z jej użyciem, ponieważ App jest w języku portugalskim, a robot ma pakiet głosowy w języku angielskim. Muszę jeszcze lepiej sprawdzić mopem, ale jak na razie pierwsze wrażenie było świetne. Ubezpieczenie celne również działało i nie miałem zbyt wielu problemów z Brazylijskimi cłami, w tej chwili czekam na odszkodowanie. Polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Produkt dotarł w 23 dni. Miło było zapłacić za ubezpieczenie od opłaty celnej, jak naprawdę zamówienie było opodatkowane i to ubezpieczenie skończyło się na kompensacji. (Płatność jest wymagana, a następnie wniosek o zwrot od Banggood). Działa idealnie! Czekam, aż zrobi minimalne porządki, żeby mógł nagrać mapę i stąd wydać polecenie, by oczyścić konkretne pokoje! Jestem zadowolony z tego przejęcia!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Robot działa bardzo dobrze w ramach oczekiwań. Po dwóch lub trzech użyciach, nauczył się mapy domu. On automatycznie podzielił pokoje w mieszkaniu, tak, że jest bardzo praktyczne, aby wybrać, które regiony chcesz go wyczyścić. Może sam podzielisz pokoje, bo ma jeden oddział, którego nie lubię. Ssanie jest bardzo dobre i daje satysfakcję. Nie jest do ciężkiego czyszczenia, ale jest doskonały do konserwacji i nie dbamy już o pośrednie czyszczenie między czyścicielami. Konserwacja (czyszczenie części) jest również bardzo prosta, z łatwym w ruchu i bardzo intuicyjnym wyposażeniem. Aplikacja jest bardzo dobra. To wspaniale móc pozwolić jej sprzątać, gdy jesteś poza domem. Funkcja czyszczenia małego kwadratu jest również bardzo przydatna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Λοιπόν η σκούπα είναι πολύ καλή! Την αφήνεις και από μόνη της χαρτογραφεί το σπίτι. Χρειάζεται να κάνει τρείς φορές όλο το σπίτι για να χαρτογραφήσει. Τα έπιπλα πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 8,5 cm για να χωρέσει από κάτω. Στο standard mode είναι σχετικά αθόρυβη (σίγουρα δεν είναι ενοχλητική). Αν η μπαταρία φτάσει στο 15% πάει μόνη της στον φορτιστή για φόρτιση. Μη το σκέφτεστε πάρτε την. Συνδέεται μέσω του Xiaomi Mi Home την ελέγχεις από το κινητό ακόμα και αν εκτός σπιτιού. Μπορείς να την προγραμματίσεις ώρες ημέρες που θες αυτόματα να κάνει το καθάρισμα. Ναι σφουγγάριζει.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$599.99
    • US$399.99
    • US$407.99
    • US$35.57
    • US$32.39
    • US$219.99
    • US$164.11
    • US$439.99