Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(624)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(624)
    • 5 Star(598)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2021

    Najlepszy zakup dokonałem w ostatnim czasie i głównie przydatny sprzęt, jakościowy produkt, który działa doskonale i zapewnia to, co obiecuje. Kupiłem chińskiego robota w wersji CN mówi po chińsku, ale potem zaktualizował firmware i dodał kilka języków, w tym portugalski, teraz robot mówi po portugalsku, więc nie trzeba kupować wersji globalnej i dopłacać do niej.

    Komentarze (30)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Cuidado para quem for comprar. Enviaram-me o produto com tudo, mas tudo mesmo 100 porcento em chinês. Abri a caixa e estou mais perdido que cego em tiroteio... Não sei nem se o produto é Xiaomi mesmo.... kkkkkk 2280 gastos no total, a maior loucura que já fiz... passar agora procurando manual em português ou traduzindo de alguma forma

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Produkt dotarł w 23 dni. Miło było zapłacić za ubezpieczenie od opłaty celnej, jak naprawdę zamówienie było opodatkowane i to ubezpieczenie skończyło się na kompensacji. (Płatność jest wymagana, a następnie wniosek o zwrot od Banggood). Działa idealnie! Czekam, aż zrobi minimalne porządki, żeby mógł nagrać mapę i stąd wydać polecenie, by oczyścić konkretne pokoje! Jestem zadowolony z tego przejęcia!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Robot jest wyśmienity! Szybko dotarł do Brazylii, a opóźnienie nastąpiło na lokalnej poczcie, jak zawsze. Zostałem obciążony i gdy zapłaciłem za ubezpieczenie, dostałem zwrot stawki bez problemu rozmawiając z chatem Banggood i wysyłając dokumentację. Robot jest wytrzymały i nie wygląda na delikatny. Bardzo łatwy w użyciu z aplikacją Mi Home. Standardowe oczyszczenie jest świetne, nigdy nie jest potrzebne do korzystania z innych opcji. Prasowanie tkanin nie jest tak dobre jak ssanie, ale przez namoczenie akcesorium, staje się ładne. Mapowanie domu jest bardzo dobrze wykonane i po 3x, można umieścić ograniczenie ścian, wybrać konkretne miejsca do czyszczenia... Warte każdego centa.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Λοιπόν η σκούπα είναι πολύ καλή! Την αφήνεις και από μόνη της χαρτογραφεί το σπίτι. Χρειάζεται να κάνει τρείς φορές όλο το σπίτι για να χαρτογραφήσει. Τα έπιπλα πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 8,5 cm για να χωρέσει από κάτω. Στο standard mode είναι σχετικά αθόρυβη (σίγουρα δεν είναι ενοχλητική). Αν η μπαταρία φτάσει στο 15% πάει μόνη της στον φορτιστή για φόρτιση. Μη το σκέφτεστε πάρτε την. Συνδέεται μέσω του Xiaomi Mi Home την ελέγχεις από το κινητό ακόμα και αν εκτός σπιτιού. Μπορείς να την προγραμματίσεις ώρες ημέρες που θες αυτόματα να κάνει το καθάρισμα. Ναι σφουγγάριζει.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały produkt! Bardzo dobrze zapakowany, przybył z kilkoma ugniataniami w pudełku, jak pokazuje zdjęcie. Dołączona z dwupinowym łącznikiem (ok dla Brazylii). Zakupiony 11/11, dotarł 11/12 do Florianópolis.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Doskonały produkt dokładnie taki, jak opisano. Świetna jakość, świetna moc do czyszczenia. Mapa domu wymaga kilku porządków, aby „ukończyć" i dlatego pierwsze czyszczenie zajmuje dużo czasu. Po „narysowaniu" mapa jest bardzo praktyczna w użyciu. Aplikacja jest bardzo łatwa w instalacji i konfiguracji. Praca moop jest bardzo dobra! Doskonały zakup, a strona ma doskonałą obsługę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Sensacyjny Odkurzacz Robot! Spektakularny zakup! Jestem ponad miesiąc użytkowania, i to było niesamowite ręka-on-wheel! Mapowanie jest inteligentne, jest zakończone po trzech losowych porządkach w domu, zamiata, odkurza i przekazuje materiał prosto, udaje się zebrać kurz, piasek, włosy (Mam 2 psy, które zrzuciły dużo włosów) Włosy, liście (dla tych, którzy mają mało roślin w domu)... Jedyne, co ma trudności, to z lekkim dywanem (takim jak toaleta) i wiszące druty (np. ładowarka telefonu). Ale przed uruchomieniem go, sprzątanie jest bardzo szczęśliwe. Jestem bardzo zadowolony z tego nabycia. To naprawdę jest praktyczność przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Produto excelente. Chegou rápido. Infelizmente fui taxado em R$342. Já testado funcionando perfeitamente. Simplesmente inacreditável o quanto é incrível esse robô.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie!! Na czas i bez problemu! Przetestowałem funkcję próżniową i bardzo mi się podobało. Nie korzystałem jeszcze z funkcji MOP.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43 885
    • Ft190 686
    • Ft55 685
    • Ft14 689
    • Ft130 700
    • Ft14 751
    • Ft175 578
    • Ft95 345
    • Ft13 617
    • Ft21 188
    • Ft11 789
    • Ft67 478
    • Ft169 026
    • Ft140 855
    • Ft255 507
    • Ft65 512
    • Ft60 926
    • Ft32 754