Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(563)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(563)
    • 5 Star(543)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2020

    Dostarczone do Polski w ciągu 26 dni. Jest to świetna ładowarka samochodowa z pięknym designem i wysokiej jakości budowy. Używam go przez ponad rok i tym razem kupuję na prezent. Brakuje tylko baterii, która pozwoliłaby zdjąć telefon z ładowarki po wyłączeniu silnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    UFA 😅! nareszcie moja szybka ładowarka samochodowa przyjechała. BARDZO PIĘKNA.Pomimo opóźnienia ze względu na pandemię, a także strajk Poczty Banggood ponownie gratuluje zobowiązań wobec klienta i zawsze w pełni zaopatrzyć d Dostarczenie produktu. Także do magazynu, gdzie kupuję w USA. Bardzo zadowolony 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Ładowarka jest w domu, wszystko działa i cudownie, nawet ładuje się przez futerał telefonu, pokrywa była pomarszczona, ale ładowarka była w porządku. Gdyby to nie stało się kilka tygodni po zamówieniu w sklepie, wtedy Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    funziona perfettamente, dotato di presa accendisigari e ricarica wireless, ricordarsi di togliere il telefono prima di spegnere l'auto perché per aprirli il caricabatterie ha bisogno di corrente. consigliato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dotarł w idealnym stanie, aż był szybki, ładowarka jest świetna. Bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szybko do domu. Działa nawet z pobraną okładką telefonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Za szybko tu dotarłeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo dobry kawałek. Szybko, szybko. Produkt Xiaomi z ładowarką samochodową, kablem USB-A do USB-C i małą bazą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Świetny chwyt, szkoda, że to kompletna wtyczka w zapalniczkę z jednym wyjściem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Niesamowity produkt z bardzo dobrej jakości i wszystko, czego potrzebujesz w cenie! Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,316
    • Ft11,721
    • Ft16,349
    • Ft5,705
    • Ft2,774
    • Ft7,463
    • Ft6,167
    • Ft6,167
    • Ft6,269
    • Ft14,189
    • Ft5,550
    • Ft8,327
    • Ft11,196
    • Ft6,167
    • Ft25,111
    • Ft5,088
    • Ft7,124
    • Ft4,933