Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Bardzo warto! Produkt działa idealnie. Używam z projektorem BW-VP1. To było bardzo intuicyjne. Kontrola z łatwym dostępem do Netflix i Amazon Prime jest doskonała. Nie czuję się ospały. Ma dobre przetwarzanie w Apps, których używam. Ta międzynarodowa wersja, którą nabyłem, pochodzi z Plugue USA wspólny adapter konwertuje do standardu BR. Masz doskonały język portugalski! Otrzymałem szybko w domu (Brazylia/Goiás) 13 dni po wysłaniu. Polecam!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Produkt został zakupiony w dniu 10/13/20 i został dostarczony w dniu 09/11/20, 27 dni roboczych, pochodził z Chin, a nie bezpośrednio z Hongkongu, więc trzeba było trochę dłużej dotrzeć, inaczej dotarłby wcześniej. To był mój pierwszy zakup w Banggood. Śledzenie strony jest okropne, ale można śledzić z innych stron, takich jak 17track.net. Wszystko przyszło nietknięte. Opakowanie zawiera doskonały wewnętrzny i zewnętrzny plastik z bąbelkami. W tym sensie nie ma na co narzekać. W Brazylii produkt był około 100 droższy w okresie zakupu, więc go importowałem. Trwało to dłużej, ale mniej kosztowało. Nie podobała mi się rozdzielczość, ale ma już model 4k. Więc będę mógł go zastąpić tym później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Przybył bardzo szybko, około 15 dni. Nie zapomnij zaktualizować daty i godziny pierwszej operacji. Testuję to, jak na razie działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Świetny produkt, dotarł idealnie i szybko, myślę, że ponieważ mieszkam w Japonii przybył w 4 dni, złożył zamówienie 1 lutego i został dostarczony do mojego domu dzisiaj, przetestowany i zatwierdzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Zamówiłam 5 TV i przyjechałam bez problemów do Peru 🇵🇪 wszystko w poduszce powietrznej tak, że nie jest uszkodzony w podróży, wszystko zgodnie, dzięki Banggood 🙌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie, działa doskonale, tylko nie jest w stanie dodać do niego sieci wifi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Szybko dotarł do Peru, to działa bardzo dobrze, wszystko doskonale. Dziękuję bardzo sprzedającemu. Polecam to. Obejmuje kabel micro usb-usb i kabel wejściowy HDMI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Zajęło mi 25 dni dotarcie do mojego domu, ale wszystko jest w porządku bez trafień.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Bardzo dobrze zapakowany i działa doskonale. Polecam ją wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13,572
    • Ft2,897
    • Ft9,839
    • Ft5,427
    • Ft13,232
    • Ft7,803
    • Ft5,427
    • Ft7,463
    • Ft6,167
    • Ft11,412
    • Ft6,445
    • Ft4,008
    • Ft6,787
    • Ft10,172
    • Ft10,857
    • Ft5,223
    • Ft13,880
    • Ft9,253