Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Jest dodatkowe światło wskazujące siłę sygnału. Na dole jest port eternetu. Ma łączność WPS. To są dobre części. Jedynym minusem jest to, że na razie nie ma go na liście aplikacji MiHome. Więc nie ma sposobu na ręczne połączenie. Jeśli sygnał jest niebieski, pomarańcza jest słaba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dojście do Piura Peru zajęło około miesiąca, dobra prędkość za swoją cenę, zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Wydajniejsze niż poprzednie wersje. Zarówno odbiorniki 2.4, jak i 5 odbiorników i 2,4 i 5 nadajników. 2.4 Był bardziej wydajny, gdy użyto odbiornika i 5 nadajników. Prawie dałem kablówkę Gratuluje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Paczka przybyła z kilkoma wgnieceniami, ale produkt w środku był w idealnym stanie. Produkt działa doskonale i jako produkt Xiaomi jest bardzo łatwy do skonfigurowania za pomocą aplikacji Xiaomi Home.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Super produkt (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Działa bez zarzutu. Jedynym problemem były instrukcje, które były tylko w języku angielskim. Poza tym jakość sygnału jest niesamowita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Dobry przekaźnik sygnału wifi. Pudełko jest nienaruszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Super szybka wysyłka i jak zawsze Xiaomi ma najlepsze produkty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    - 1 Star: Ustawienia nie są tak gładkie, jak mogłyby lub powinny być: 1. Obie diody LED są niebieskie, ale aplikacja mówi: nie powiodło się. Na szczęście, powtórka wkrótce to zakończy. 2. Hasło wifi jest bardziej ograniczone niż większość routerów bezprzewodowych (więc uwierzytelnianie czasami się nie udaje z powodu znaków, których powtarzający nie może przetworzyć) 3. Nie ma żadnego ostrzeżenia o ograniczeniach char powyżej. Domyślasz się tylko dzięki szczęściu. ---- W przeciwnym razie, siła jest dobra. Może zwiększyć prędkość transferu o około 3 razy w byłym martwym punkcie i zwiększyć stabilność . (jeśli jesteś wystarczająco cierpliwy, aby trochę z tym poeksperymentować) Nigdy nie mierzyłem prędkości powyżej 100MB/s. Nawet gdy obie diody LED są niebieskie Małe ograniczenie: jeśli chcesz go używać jako punktu dostępu (punkt dostępu, jako rozszerzenie), musisz wiedzieć, że połączenie ethernet jest tylko 100MB/s (więc, nie ma gigabitu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$26.99
    • US$17.99
    • US$32.65
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$42.99