Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Jest dodatkowe światło wskazujące siłę sygnału. Na dole jest port eternetu. Ma łączność WPS. To są dobre części. Jedynym minusem jest to, że na razie nie ma go na liście aplikacji MiHome. Więc nie ma sposobu na ręczne połączenie. Jeśli sygnał jest niebieski, pomarańcza jest słaba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Robi to, co mówi super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Jest podłączony przez 2,4 lub 5 g Wifi, a następnie odpowiednio oddzielony. Bardzo dobry zasięg z wysoką jakością sygnału!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dojście do Piura Peru zajęło około miesiąca, dobra prędkość za swoją cenę, zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Wydajniejsze niż poprzednie wersje. Zarówno odbiorniki 2.4, jak i 5 odbiorników i 2,4 i 5 nadajników. 2.4 Był bardziej wydajny, gdy użyto odbiornika i 5 nadajników. Prawie dałem kablówkę Gratuluje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Walnij sobie pena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Super Show doporučuji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Konfiguracja przebiegła, zgodnie z oczekiwaniami Xiaomi, bardzo szybko i bez problemów. Prędkość przez przekaźnik jest dobra, a zasięg jest również duży. Ogólnie rzecz biorąc, to bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    R ok Mam go jeszcze nie w służbie, mam nadzieję, że będę zadowolony z jego użycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Paczka przybyła z kilkoma wgnieceniami, ale produkt w środku był w idealnym stanie. Produkt działa doskonale i jako produkt Xiaomi jest bardzo łatwy do skonfigurowania za pomocą aplikacji Xiaomi Home.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.49
    • US$27.99
    • US$21.84
    • US$35.79
    • US$18.47
    • US$18.47
    • US$32.99
    • US$18.99
    • US$79.99
    • US$28.99
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$28.99
    • US$10.99
    • US$18.99
    • US$42.99
    • US$21.84
    • US$17.99