Opinie klientów

4.74 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2020

    Moje zamówienie poszło bardzo dobrze, jak wspomniano, zajęłoby 15 do 20 dni od HK. Zamówienie zostało otrzymane w dobrym stanie, dobrze zapakowane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Świetny produkt! Czas dostawy do Hiszpanii w prawie 2 tygodnie z CH. Nie gniazdo UE, ale łatwo z adaptatorem i adaptatorem. Bardzo dobry obraz i rozdzielczość ze światłem w pokoju, z ciemnością jest niesamowite. Dźwięk jest naprawdę dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Remmon
    AU
    08/06/2021

    Bardzo szybka dostawa. Jakość obrazu jest bardzo dobra. Można go używać nawet w ciągu dnia. Kolory tętnią życiem. Dźwięk z głośnika też jest bardzo dobry. Ogólnie, doskonały projektor UST poziomu wejścia. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Szybka wysyłka do CZ. Odpowiednio zapakowany, wyposażony jest w chiński przewód zasilający – wymienny ze standardowym 3-pinowym linkiem używanym do adapterów notebooków. Jakość obrazu, jasność i dźwięk świetny w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Zajebiste!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Otrzymany szybko i bardzo dobrze zapakowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Szybka dostawa, dobrej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Super artykuł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Alles ok . Umstellung auf Englisch etwas kompliziert

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Walczyć o konwersję języka chińskiego na angielski. Nie jest łatwo go używać dla nie Chińczyków jak ja. Produkt jest doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29,923
    • Ft35,168
    • Ft33,934
    • Ft97,397
    • Ft33,009
    • Ft21,593
    • Ft59,542
    • Ft114,150
    • Ft46,275
    • Ft392,131
    • Ft173,077
    • Ft30,849
    • Ft21,593
    • Ft73,641
    • Ft92,307
    • Ft70,247
    • Ft72,191
    • Ft157,037