Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1847)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(1847)
    • 5 Star(1759)
    • 4 Star(86)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DP15
    GR
    10/02/2021

    Rozmiar jest niesamowity. Używam go do IPTV i Netflixa. Kiedy system jest przeciążony, urządzenie się zrestartuje. To się zdarza raz dziennie na pewno. Jeszcze nie uaktualniłem go do najnowszego OS, bo to powoduje, że uruchamia się go częściej. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu i mam nadzieję, że firma zbuduje stabilną wersję OS dla tego kieszonkowego pudełka tv.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Jestem wielkim fanem pudełka Xiaomi My TV i właśnie dostałem My Stick for My Córeczka. Jednak nie jest to tak szybkie jak Mi Box S dla współczynnika formy i cena jest świetna. Wydaje się, że jest bez żadnych idealnych problemów dla osoby, która stara się utrzymać porządek w TV. Można to osiągnąć, jeśli twój telewizor ma port USB z wystarczającą mocą dla kija, który może być zasilany za TV =PUNC= To znaczy, że wszystko może być przechowywane za telewizorem bez widocznych kabli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Naprawdę lubię ten produkt, mam 4 takie jak ten. Bardzo dobra wydajność, bardzo rzetelna Szybka dostawa, bardzo łatwa w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Zajęło to dokładnie 30 dni do szczytu sezonu. Przesyłka dotarła w dobrym stanie. Myślałem, że będę musiał udać się do siedziby Urbano, ale przywieźli ją do domu. Dobry produkt i sklep 100% polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Przyszedł szybko, chociaż pudełka były trochę z wgnieceniami, ale produkt jeśli znalazł. Polecony Banggood. Trujillo, Peru 🇵🇪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JC9VIP2
    PE
    04/12/2021

    To było bardzo dobre...Więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Podoba mi się to pudełko Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Produkt wygląda autentycznie, ale jeszcze go nie wypróbowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Jest na czas. Teraz czas to sprawdzić i zobaczyć, co nie jest wadliwe. Wszelkie dodatkowe informacje, które podam w poczcie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 685
    • Ft72 128
    • Ft14 387
    • Ft9 423
    • Ft22 948
    • Ft26 226
    • Ft118 030
    • Ft23 476
    • Ft10 977
    • Ft203 276
    • Ft242 591
    • Ft13 118
    • Ft30 161
    • Ft25 243
    • Ft18 030
    • Ft22 344
    • Ft24 259
    • Ft30 292