Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1814)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(1814)
    • 5 Star(1729)
    • 4 Star(84)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2020

    To androidowe pudełko jest niesamowite! Bardzo kompaktowy, gładki, tak samo jak pilot. Bardzo łatwe w konfiguracji, zwłaszcza jeśli jesteś już użytkownikiem androida. Przesyłka do Kanady była długa i trudna, ale na pewno warto było czekać!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Rozmiar jest niesamowity. Używam go do IPTV i Netflixa. Kiedy system jest przeciążony, urządzenie się zrestartuje. To się zdarza raz dziennie na pewno. Jeszcze nie uaktualniłem go do najnowszego OS, bo to powoduje, że uruchamia się go częściej. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu i mam nadzieję, że firma zbuduje stabilną wersję OS dla tego kieszonkowego pudełka tv.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Dobry produkt pomaga zwiększyć funkcjonalność mojego 40" Sony Bravia TV, mogę teraz oglądać Netflix i inne platformy streamingowe. Miałem pecha z ładowarką był wadliwy nie uruchomił się, ale z podobnym, który miałem w domu pracował bez problemów i teraz TV BOX S działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Naprawdę lubię ten produkt, mam 4 takie jak ten. Bardzo dobra wydajność, bardzo rzetelna Szybka dostawa, bardzo łatwa w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Zajęło to dokładnie 30 dni do szczytu sezonu. Przesyłka dotarła w dobrym stanie. Myślałem, że będę musiał udać się do siedziby Urbano, ale przywieźli ją do domu. Dobry produkt i sklep 100% polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Przyszedł szybko, chociaż pudełka były trochę z wgnieceniami, ale produkt jeśli znalazł. Polecony Banggood. Trujillo, Peru 🇵🇪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dobry produkt =PUNC= dobre materiały są uaktualniane do wersji Android TV 9 Pie =PUNC= oglądam Netflix, Youtube, Rakuten Viki, Pluto i inne. Sposób, by dać drugie życie swojemu staroświeckiemu telewizorowi LCD, który nie jest mądry i nie ma soku z twojego wielkiego ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    To bardzo dobre rozwiązanie dla nich, że nie mają inteligentnego telewizora. Jest również kompatybilny z Cosmote TV tutaj w Grecji i działa bardzo dobrze. Punkt otrzymany na czas. Dzięki, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Jestem wielkim fanem pudełka Xiaomi My TV i właśnie dostałem My Stick for My Córeczka. Jednak nie jest to tak szybkie jak Mi Box S dla współczynnika formy i cena jest świetna. Wydaje się, że jest bez żadnych idealnych problemów dla osoby, która stara się utrzymać porządek w TV. Można to osiągnąć, jeśli twój telewizor ma port USB z wystarczającą mocą dla kija, który może być zasilany za TV =PUNC= To znaczy, że wszystko może być przechowywane za telewizorem bez widocznych kabli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Świetnie, produkt był ładnie zapakowany i zabezpieczony. Nowy sprzęt i działa świetnie. Polecam go wszystkim w Peru 🇵🇪. Zajęło mniej niż 30 dni, a dostawa została wykonana przez Urbano Express. Sklep 💯% polecany. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 268
    • Ft5 176
    • Ft10 354
    • Ft13 705
    • Ft11 390
    • Ft5 633
    • Ft22 235
    • Ft13 705
    • Ft115 757
    • Ft11 573
    • Ft23 149
    • Ft12 791
    • Ft13 705
    • Ft28 328
    • Ft20 773
    • Ft16 752
    • Ft8 527
    • Ft36 553