Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(169)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Świetna bransoletka! Ekran jest bardzo jasny, pasuje do wielu tekstu. Aplikacja doskonale zoptymalizowana, tłumaczenie na rosyjski / ukraiński АДЕКВАТНЫЙ! Można dosłownie dostosować wszystko do swoich potrzeb. Miałby więcej NFC - cena by nie była! Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Prawdopodobnie najlepszy inteligentny zespół na rynku. Cechy bogate, wysokiej klasy sprzęt i piękny design. Czas pracy na baterii jest zaskakująco długi. Przybył stosunkowo szybko. Szczęśliwi z zakupu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Produkt jest świetny i działa bardzo dobrze, jednak sprzedawca wysłał go bez żadnej ochrony, w rzeczywistości dotarłem pakiet w warunkach, jakie widzicie na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Excellent. <<<<<< good and bright Amoled, increased screen size. SPO2, 30 activityes monitored, Blood etc.. Very satisfied!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Fast deliveryfrom CN, english screen, custom screens, magnet charging. Big jump from Mi band 3 ;) I like it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Tardo 17 días en llegar, todo viene en Chino pero al configurar reconoce el país y lenguaje, me encanto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Szybka dostawa na Słowację bez dodatkowych opłat. Mam Xiaomi moją bandę 3,4,5... Byłem tak bardzo zadowolony z bransoletek Xiaomi. Zobaczę, co nowy zespół Mi przyniósł 6. Ale ogólnie polecam bransoletki tej marki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobry produkt. Jakość zgodnie z opisem. Naprawdę oryginalne, znam produkty MI. Możesz kupić bez strachu, każdy szczegół bez zarzutu. Polecam. Niestety film pokazujący bransoletkę nie chciał się załadować, próbowałem go trzy razy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Najlepsza cena! Przyszedł bardzo starannie zapakowany i wszystko działa doskonale! Dobry układ! Zaufaj mu z zamkniętymi oczami! Bardzo polecam! Znajdź mnie na Telegramie w sprawie umów! +306949658322

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Tempi di consegna rispettati. Ho acquistato questo modello principalmente per avere un controllo della musica sempre sotto mano. Il display é bello e ci sono molte funzioni. Si può scegliere la lingua e tra queste c'è anche l'italiano. Sono felice del mio acquisto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft10 050
    • Ft3 043
    • Ft3 653
    • Ft12 182
    • Ft5 176
    • Ft8 752
    • Ft10 964
    • Ft8 527
    • Ft9 136
    • Ft8 222