Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Bardzo poważny i szybki sprzedawca przybył w mniej niż 4 dni w bardzo dobrym stanie! Bardzo jakościowy obiekt piękny i materiały przybrzeżne! Teraz więcej niż testowanie i ustawianie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Projektor jest bardzo dobrej jakości. Wszystko działa dobrze. Kupiłam projektor we wtorek i dostałam go tydzień później w środę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Szybka i bezproblemowa dostawa. Menu i obsługa w języku polskim. Jedyny minus to brak Netflixa.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Produkt przybył w doskonałym stanie, bardzo dobrze zapakowany, byłem opodatkowany przez Receivable Federal, kwota została zadeklarowana daleko poniżej, ale jak dostałem ubezpieczenie importowe, zwróciłem w 36h.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Bardzo dobre urządzenie, bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Odkurzacz projektora jest niesamowity. Otrzymany dość szybko i w idealnym stanie. Niesamowite zdjęcie. Krótka ogniskowa jest po prostu imponująca i nie żałujemy zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Upgraded from BenQ (12 year old model) to this. Is like whole different level.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Wspaniale

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Obraz w ciemności jest super po prostu w świetle jakość obrazu nie jest tak ostra, ale jak na razie satysfakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Doskonały sprzęt, doskonała jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft590 000
    • Ft36 605
    • Ft53 393
    • Ft43 948
    • Ft125 797
    • Ft26 972
    • Ft32 752
    • Ft750 474
    • Ft29 874
    • Ft22 012