Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2022

    Przybywa w ciągu tygodnia, bardzo dobrze. Zadowolony z jakości kamery bliskiej odległości, o którą się najbardziej martwiłem. Posiada funkcję turbo gry i jest wygodne, aby przełączyć się automatycznie, jeśli wybierzesz odpowiednią aplikację. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Doskonały produkt w 100% oryginalny! Jestem z wnętrza kopalni i dokonał zakupu na 10 i przybył dzisiaj, Jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ przybył z tylko 21 dni i dzięki Bogu nie byłem opodatkowany 🤝🙏🏼

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Idealnie... dotarło bardzo dobrze zapakowane, a mimo to wysłało mi wtyczkę. To urządzenie jest wspaniałe.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Nasze bardzo dobre urządzenie, i bardzo mi się podobało. Projekt jest piękny i jestem bardzo zadowolony, zajęło to około 25 dni, ale naprawdę było warto. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Produkt w dobrym stanie, zalecany spełnia właściwości, przyszedł jak najszybciej, bez problemu. Podobała mi się komórka, a sprzedawca dokonał szybkiej wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Super-telefon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Szybka dostawa. Ładny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    chegou tudo certinho e bem embalado.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Korzystałem z wielu smartfonów, takich jak codzienny lunch w restauracji, ale spotkałem się z ostatnim obiadem. To jest smartfon. Oczywiście, ostateczny deser jest również gotowy. Dumny z twojego gustu, wybierając ten smartfon. [M] (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Niesamowite, przyjechałam w niecały miesiąc i nawet mnie nie opodatkowali. Telefon komórkowy jest jeszcze piękniejszy na żywo i w kolorze, i jaki kolor!!! Lepsza inwestycja i korzyści kosztowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.00
    • US$319.00
    • US$389.00
    • US$127.99
    • US$519.00
    • US$359.00
    • US$579.00
    • US$329.00
    • US$179.99
    • US$184.00
    • US$319.99
    • US$134.99
    • US$104.99
    • US$154.00
    • US$149.99
    • US$309.99
    • US$329.99
    • US$49.99