Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Jestem naprawdę bardzo zadowolony z tego zakupu, szybka dostawa osiem dni do Australii w obecnych warunkach jest bardzo dobra. Telefon jest genialny, wyczyszczony, wyłączył Miui, skonfigurował wszystkie moje aplikacje i działa szybko, Nie mogę zrozumieć, dlaczego ktoś miałby płacić dwa do trzech razy tyle za tak zwany „flagship", większość ludzi nie używa tam telefonów. Pro wskazówka dla każdego, kto chce „zawsze na wyświetlaczu", aby pozostać na zawsze, wyłącz OPTI w opcjach deweloperskich

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Piękny telefon Amei!!! Przybyłem przed upływem terminu, nie obciążono mnie CEP MG, a także w momencie zakupu uiszczałem opłatę ubezpieczeniową!!! Zapłacił tylko opłatę za ubezpieczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Świetnie! Przybyłem tydzień przed ostatecznym terminem, nie byłem opodatkowany, obsługa klienta sklepu bardzo dobra. Piękna i kompletna komórka, dobry aparat i szybkie ładowanie, duże korzyści kosztowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Chłopaki, smartfon przybył kilka dni przed terminem, i tak zostałem obciążony na 250 reali, ale zapewniam was, że i tak było warto, smartfon oferuje wszystko, czego oczekiwałem w urządzeniu pośrednim, świetny aparat, Bardzo dobre dźwięki i dobrej jakości ekran oprócz procesora, że nawet jeśli nie jest najlepszy na rynku obraca wszystko i nie pozostawia cię pod ręką, w skrócie, to dobry zakup.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • SJVIP3
    BR
    08/07/2022

    Uwielbiam produkt, uwaga sprzedawcy gratuluję wszystkim! Wszystko poszło zgodnie z opisem produktu, z adapterem wtyczki nawet ładowarka w odpowiednim standardzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Wspaniała obsługa, wszystko poszło dobrze. Dobrze zapakowane i na czas. Po prostu trochę to zajęło na poczcie. To urządzenie jest przepiękne. A cena była w sam raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Komórka przybyła w idealnym stanie wysyłki dobrze szybko został naładowany w 310 więcej, więc było warto. Dziękuję sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Przyjechał bardzo szybko, bardzo dobre urządzenie, świetne, super polecam. Nie pobierałem opłat, nie zapłaciłem ubezpieczenia. Dobrze, że kupiłeś coś dla siebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    very good device, support all 5g band in ksa, ota updated miui13 after unboxing.. thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Xiaomi 11 t 5 g telefon komórkowy ten v.dobry telefon komórkowy pakowanie wspaniały nie uszkodzenia i bezpieczeństwo dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$184.99
    • US$239.99
    • US$114.99
    • US$219.99
    • US$229.00
    • US$539.00
    • US$142.99
    • US$244.99
    • US$18.99