Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Doskonały!!! Jeden z najlepszych zakupów, jakie zrobiłem za granicą!!! Super szybko! Nowy, lakierowany, wysokiej jakości oryginalny produkt!!!! Wyjątkowo bezpieczna paczka! Zalecane! Wszystko zgodnie z komunikatem!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Zgodnie z reklamą!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    TOP! (ang.). . Dotarło tuż przed terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Przybywa w ciągu dwóch tygodni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Znakomita jakość produktu!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    /Przybycie perfekcyjne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Wspaniała kupa! Przybycie dobrze zapakowane, żadnych uszkodzeń. Był zapakowany z najlepszym bezpieczeństwem i najlepszą możliwą jakością. Podobał mi się ten produkt. Czas dostawy: 10/09/2021 Przyjazd: 10/09/2021 Uwielbiam produkt, bardzo dobrze dynamiczny, LINDO! Jest wyposażony w ładowarkę i adapter słuchawkowy, obok prostej przezroczystej obudowy.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Telefon komórkowy dotarł w ciągu 40 dni do Paraná (licząc od potwierdzenia płatności) na długo przed terminem określonym przez sprzedającego. Produkt był dobrze zapakowany i w idealnym stanie. Komórka jest bardzo piękna!!! Miał osłonę ochronną i folię już założoną. Na pewno kupię jeszcze raz przez Banggood! Dziękuję!!! ♥️

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Zanim okazało się, że bez wad, bardzo dobrze zapakowane, w zależności od wyników, będę go analizować i używać, w zależności od wyników, będę zmieniać tutaj recenzje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Przedmiot otrzymany w oczekiwanym terminie. Telefon dotarł dobrze zapakowany i w zupełnie nowym stanie zgodnie z oczekiwaniami. Telefon miał ochraniacz ekranu, a także w pudełku był futerał, więc był w pełni chroniony przed pierwszym użyciem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 690
    • Ft58 994
    • Ft52 439
    • Ft131 102
    • Ft45 884
    • Ft62 272
    • Ft130 778
    • Ft13 107
    • Ft36 051
    • Ft16 385
    • Ft108 159
    • Ft75 382
    • Ft75 382
    • Ft101 603
    • Ft108 159
    • Ft88 493
    • Ft58 994
    • Ft32 773