Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Produkt dotarł w ciągu 2 tygodni. Materiał użyty wydaje się wystarczająco dobry i przy pierwszym użyciu, to działa dobrze! Instrukcje są tylko w języku chińskim, ale „jak" jest dość intuicyjne. Pakiet był idealny, musiałem naładować mikser, jak tylko go odpakowałem, ale wydaje się, że działa tak długo, jak zrobiłem wiele koktajli i jeszcze się nie rozładował! Radzę ci. Mam nadzieję, że pieczęć i winy nie będą cierpieć z ciągłego używania, ale zobaczymy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    To mój drugi mini mikser xiaomi mijia 300ml. Pierwszy był wadliwy, ale takie rzeczy zdarzają się nawet przy znacznie droższej elektronice. Bez żadnych problemów, Mam błędne reklamy za pośrednictwem czatu na żywo w ciągu 24 godzin i wysłali mi drugi. Nowe, funkcjonalne i nienaganne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Za dużo, bardzo mocna, bardzo dobra bateria.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Wysokiej jakości design, wysokiej jakości materiały, mocny silnik. Tylko Xiaomi/Mijia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Im bardzo szczęśliwy. bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Szybka i bezpieczna dostawa z Banggood. Przedmiot jest fantastyczny, bardzo wysokiej jakości wygląd i uczucie w dłoni. Fantastyczna jakość budowy można oczekiwać od Xiaomi. -. Mocna bateria, ładowana przez typ C. Po pełnym ładowaniu można zrobić 10-12 smoties z nim, doskonały zakup dla pieniędzy. Jeśli chcesz być modny, ale mikser Xiaomi :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Dokonałem zakupu 2-3 miesiące temu i niestety produkt nie działał prawidłowo. Skontaktowałem się ze sprzedażą cs Banggood i byli tak pomocni w wysłaniu nowego, który działa doskonale. 5 gwiazdek dla produktu i wsparcia posprzedażnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Xiaomi w najlepszym 👏.. dostarczone szybko i w idealnym stanie. Wygląda jak produkt z wyższej półki.. Materiały są świetne i wszystko jest dobre!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$27.71
    • US$8.99
    • US$32.33
    • US$59.99
    • US$62.36
    • US$21.99
    • US$13.99