Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2021

    W porządku, nie znajdziesz routera o tym samym stosunku jakości do ceny tego poziomu. Interfejs w języku chińskim, ale łatwo można przetłumaczyć za pośrednictwem google chrome. Możesz go również używać jako powtarzacz LAN lub CE Experer WiFi. Najwyższa wydajność!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Okazało się być świetnym routerem. Wymieniłem asusa 5300 i to rozwala go szczerze. Banggood miał super szybką wysyłkę jak zwykle i został wysłany w oryginalnym opakowaniu, więc był dobrze chroniony. Rozkazuję drugi użyć dla siatkówki. Mimo, że firma była po chińsku, łatwo było to rozgryźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    einwandfreie Lieferung.Der Router läuft gut und vor allem stabil und vor allem schnell! jedoch ist der Stecker sowie die Kurzanleitung und die komplette Oberfläche ausschließlich Chinesisch!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Ten router jest dobry stabilny i pierwszy. Szybka dostawa. Jedynym problemem jest to, że nie jest to wersja globalna, nie można zmienić języka na router. Używam Google Chrome Translation, aby uzyskać angielski trans.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Bardzo łatwy w instalacji. Po prostu sparuj swoje urządzenie z Xiomi wifi i jesteś gotowy, aby przejść martwy proste. Nie potrzebujesz instrukcji, przecież jest po chińsku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Świetny produkt, ale niestety konfiguracja jest w języku chińskim i nie wiem jak umieścić go w języku francuskim

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Świetny router, nie ma nic do porównania tutaj w Brazylii, bardzo warto.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Sehr guter und vor allem schneller Router von Xiaomi. Kann ich uneingeschränkt empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DRav
    NL
    16/10/2021

    Szybki router, 3 kanały. Szkoda, że ustawienia są tylko w języku chińskim. Możesz przetłumaczyć ustawienia na angielski w większości przeglądarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$115.99
    • US$49.99
    • US$71.99
    • US$73.91
    • US$49.99
    • US$50.99
    • US$86.24
    • US$84.99
    • US$67.99
    • US$31.99
    • US$25.99
    • US$83.99
    • US$91.99
    • US$118.99
    • US$85.99
    • US$149.99
    • US$73.99
    • US$65.82