Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2022

    Katastrofalna kontrola jakości. Nie byłem w stanie włożyć HDMI. 2000 projektor gbp... Jak to możliwe? Poza tym niesamowite kolory jasności obrazu i kontrast jest śmieszny. To było łatwe, jak mi powiedziano. Dlatego cztery gwiazdki.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Najlepszy projektor, jaki kiedykolwiek testowałem: przegląd dostępny również w innych językach) Ma doskonałą jakość obrazu, znakomity kontrast, piękne kolory, dobry dźwięk. Jeśli potrzebujesz pomocy, aby przejść do wersji angielskiej, znajdziesz pomoc na mojej stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Po rozpakowaniu projektora, w środku znajduje się kawałek kurzu. Całkowicie niedopuszczalna kontrola jakości z Xiaomi. I jest wyświetlany na ekranie (zobacz zdjęcia).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Cześć, otrzymuję mój projektor, ale odkryłem, że wewnątrz szkła jest dużo kurzu (patrz zdjęcie). Nie otrzymałem jeszcze dedykowanego ekranu, ale jestem pewien, że będzie widoczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Nie można zainstalować kabla HDMI... Porty są przesunięte w strukturze projektora. Gdzie jest kontrola jakości? (pol.)?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    10 out of 10. Brilliant projector and works as good as all the reviews l have seen. For the price this is one of the best l think l would get. It will start up in Chinese but using a review on line changing it to English was easy. l Was worried about buying it from here because it was from China and l live in Spain, and was my first purchase from this site. But everything was excellent the package tracking was great, the package arrived perfectly and on time, the customer service was excellent as they happily answered all my questions no matter how stupid they where. So for anyone worried about using this site or buying this projector l can say you will have nothing to worry about.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Niesamowity projektor. Wadą jest to, że nawet jeśli można zmienić język na angielski, ma to zastosowanie tylko w ustawieniach. Android OS, MI Store, zasoby wideo są nadal chińskie. Nie można go używać jako projektora z systemem Android. Aby korzystać z niego w pełni, musisz używać go razem z jakimś strumieniowym kijem . (jak Amazon Fire TV / Apple TV / Chreomecat z Google TV itp) Oglądajcie swoje ulubione programy / filmy w Dolby Vision / Atmos. Również Xiaomi nie odpowie na pytania techniczne, a oni będą kierować się do producenta, który również nie będzie odpowiadał. Ale Banggood odpowie na pytania i mam nadzieję, że moje pytania zostaną przez nich wyjaśnione. Mam niską ocenę dla logistyki tylko dlatego, że ich informacje śledzenia są opóźnione i nie dokładne. Jeden z dostawców zwrócił mój produkt, cytując „brak odpowiedzi" nawet wtedy, gdy stale nad tym pracowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Bardzo szybka dostawa, wszystko poszło gładko. Tylko kontrola końcowa w Xiaomi może zostać ulepszona, ponieważ mam plamkę kurzu pod obiektywem, który jednak nie jest widoczny na zdjęciu do tej pory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Dostawa przed planowanym terminem, śledzenie przesyłek na górę, pakowanie produktu mocne, w skrócie nic, aby powiedzieć dziękuję Xiaomi i Banggood 👍😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    RAS livraison rapide, emballage, suivi sérieux et nikel merci

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$185.99
    • US$899.99
    • US$92.99
    • US$289.99
    • US$589.99
    • US$69.99
    • US$155.99
    • US$386.99
    • US$105.99
    • US$529.99
    • US$1,399.99
    • US$1,359.99
    • US$248.99
    • US$185.99
    • US$149.99
    • US$95.99
    • US$77.99
    • US$59.99