Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Świetny pompa inflacyjna, łatwa do przenoszenia z ładną torbą =) Posiada latarkę do odczytu w ciemnym ekranie i łatwy w obsłudze przyciski. Ma wewnętrzny chłodnica, działa natychmiast. Może mieć otwory na dysze pomp i dodatkową gumową podstawę do ochrony podstawki bocznej. Ogólnie świetny Szybki samochód i inne rzeczy system inflacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Podoba mi się Jest dużo szybszy niż starszy, który miałem (jak pistolet z aliexpress) Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Urządzenie pompuje opony szybko do pożądanego ciśnienia i zatrzymuje się. Podobne urządzenie, które wyglądało jak duża kłódka jest bardzo wolne. (Mini nadmuchiwany tester ciśnienia w oponach pompa elektryczny przenośny sprężarka powietrza do samochodów) DPMI01E posiada wentylator chłodzący (w przeciwieństwie do mini urządzenia, które stało się BARDZO gorące) Czas ładowania DPMI01E nie jest szybki nawet przy nowoczesnej szybkiej ładowarce USB-c. Istnieje przewodowy sposób uruchamiania (nie ładowania) DPMI01E przy użyciu standardowego gniazdka samochodowego 12v (palniczek do cygar). Oznacza to, że jeśli bateria jest płaska, może być inny zasilacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Pompa działa naprawdę dobrze, jeśli ją uruchomisz i podłączysz do opony. Począwszy od dyszy już zablokowanej na zaworze oponowym, pompa natychmiast wyłączy się w trybie ochronnym. Przeciążenie baterii?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Produkt przybył w ciągu 16 dni dobrze zapakowany i nieuszkodzony. Pompa wygląda stylowo, pozwala ustawić pożądane ciśnienie, dobrze dmucha i wyłącza się automatycznie. Jedyną niedogodnością jest to, że instrukcje są tylko po chińsku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo zadowala z produktu, szybkie nadmuchiwanie i bardzo ciche działanie, również wsparcie po sprzedaży jest frendly i szybko wysila wszystkie kwestie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Działa doskonale i pompuje koła samochodowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Bardzo dobry sprzęt, bardzo dobry sprzęt. Łatwy w użyciu. Miałem powolne przebicie, mogę pompować oponę, aż obsługa będzie wystarczająco dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Szybka dostawa. Dobry sprzedawca.Zaufanie godne!Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 633
    • Ft11 374
    • Ft13 586
    • Ft16 114
    • Ft12 954
    • Ft14 076
    • Ft17 517
    • Ft31 021
    • Ft11 677
    • Ft22 119