Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2021

    Bardzo ładne okulary, są z ładnym etui i szmatką do ich czyszczenia, działają dobrze przed światłem słonecznym, całkowicie zalecane w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo ładne okulary ze skórzanym etui, polaryzujące, wypoczęte z ładnym szkieletem. Jestem bardzo zadowolony, Unpackman pomógł mi z kuponem, i to przyszło taniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo dobre szklo. Perfekcyjne dopasowanie i lekka... Stabilna aplikacja piękny i wysokiej jakości futerał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Piękna, zwłaszcza ta sprawa. To jest warte swojej oferty. Światło i jasno. Zaprowadzę ich do wizualnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Nice implementation. Leather case, lenses frame with edges (reflects vividly) - arms curved, fits best to faces with prominent cheekbones as it is a bit flat front.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Ωραία γυαλιά.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Są bardzo lekkie, ale bardzo wygodne dla oczu. Zablokują światło słoneczne UV i dają przyjemne uczucie jazdy w kierunku słońca. Jedynym minusem jest to, że czują się tanie w swoich połączeniach/wkrętach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    dobrej jakości, nawet jeśli są one trochę trudne pod względem materiałów produkcyjnych, nowa kolekcja Xiaomi jest bardziej elastyczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo dobre szkło, jakość, stosunek jakości do ceny i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Товар соответствует описанию. Вся комплектация в наличии.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 635
    • Ft3 648
    • Ft2 679
    • Ft4 212
    • Ft4 597
    • Ft6 513
    • Ft3 316
    • Ft5 746
    • Ft3 445
    • Ft7 279