Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1000)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1000)
    • 5 Star(950)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Otrzymałem zamówienie w 14 dni w dobrym stanie. Warto poczekać, bo produkt jest naprawdę dobry. Mały rozmiar, mierzący około 3x5 cali i ważący około 1 funta, jest całkiem przydatny. Jest z torbą do przenoszenia, w środku jest ukryta kieszeń do przechowywania małych akcesoriów. Ustawić pożądane ciśnienie, a przestanie automatycznie po osiągnięciu celu. Nie mam żadnego problemu z wypełnieniem ciśnienia w oponach mojego samochodu.Ten produkt jest znacznie lepszy niż mój istniejący (inna marka, również zakupiona w Banggood). Nie podoba mi się to, że instrukcja obsługi jest tylko po chińsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Produkowane zgodnie z opisem, nawet lepsze od oczekiwań. Dobrej jakości plastikowy materiał dotykowy. Wymiary umożliwiające łatwy transport. Wygodne światło serwisowe do oświetlenia w nocy i takie, które wskazuje stan ładowania i gniazdo USB do ładowania. Cztery wcześniej ustawione tryby odrzutowe, rowery, skutery, samochody i balony oczywiście mogą być przechowywane i ustawiane zarówno w Bar jak i PSI. Włączanie i wyłączanie poprzez uwalnianie i sprzęganie rurki ładowania, którą oczywiście można wymienić. Wygodna torba do przenoszenia z wewnętrzną kieszenią na adaptery, dwa, na balon i reduktor do zaworu rowerowego. Wreszcie, tani i szybki transport.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Łatwy do przenoszenia produkt, jak jest z sakiewką, wbudowana latarka bardzo pomaga w nocy, wydaje się być bardzo odporna, Ale nie ryzykowałem podrzucenia go i zrobiłem test siłowy z nim wypełniony pustą oponą ( 0 PSI ) do 30 PSI zajęło około 23 minuty i skończyło się na baterii. Krótko mówiąc, to bardzo pomocne, aby zostawić w samochodzie lub na rowerze, aby skalibrować opony, kiedy jest to konieczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Wniosek został wysłany 25 czerwca 2021 roku, to łącznie 39 dni. Przeszedł przez inspekcję bez opodatkowania, przybył 19 lipca 2021 roku. Produkt jest w idealnym stanie, działa świetnie, wypełnione piłki, opony motocyklowe, boja. Opona była dobrze skalibrowana, tak jak piłka. Dołączony jest materiałowy worek, dwie piłeczki oraz kabel micro USB, otwór do napełniania kul i inny adapter do innego typu nici, torba służy do ładowania pompy wewnątrz niej, Jest wyposażony w wewnętrzną kieszeń na pitos lub kabel micro usb, Kabel służy do ładowania akumulatora pompy. Bardzo ją lubiłem, jest bardzo silna i bardzo przydatna. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Ma ustawione ustawienia dla rowerów, motorów, samochodów i piłek. Obsługuje pompowanie opon rowerowych i motocyklowych bez problemów, ale zmaga się z pompowaniem opon samochodowych. Może to zrobić, ale bardzo powoli. Używałbym go tylko do opon samochodowych w nagłym wypadku. Ale ogólnie bardzo ładnie wykonane i poręczne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy. Bardzo przydatne i z akcesoriami wewnątrz. Wewnątrz opakowania znajduje się również torba, w której można przechowywać wszystko bezpieczne. - Nie! Zawsze mieć przy sobie każdą ewentualność. (Tłumaczone) nie waży niczego, więc nawet na rowerze, w plecaku nie przeszkadza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale jeśli to jest dobre tylko do pomiaru ciśnienia w oponach i doładowania trochę wolniej i jazdy do następnej stacji benzynowej, to jest warte swojej ceny. Wezmę samochód spokojniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    To jest wielka rzecz. Kupiłam drugą. Dobra żywotność baterii. Nadmuchuje rower i samochód. Waga i rozmiar małe, więc jeżdżę rowerem zamiast pompką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Akumulatorowa pompa elektryczna xiaomi super zalecana wśród wszystkich! Nawet lepsze niż te spłukiwane! Odpowiedniej mocy do nadmuchiwania czegokolwiek, od opon do opon do motocykli!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Xiaomi 5V 150PSI Pompa rowerowa - Wspaniałe urządzenie do pompowania kół, to mi pasuje idealnie, polecam ją do zakupu!!! ***** - daję pięć gwiazdek!! Alex, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 817
    • Ft9 131
    • Ft9 274
    • Ft9 271
    • Ft6 183
    • Ft31 296
    • Ft20 864
    • Ft5 025
    • Ft7 729
    • Ft4 346
    • Ft7 725
    • Ft2 315
    • Ft17 773
    • Ft8 361
    • Ft8 696
    • Ft23 956
    • Ft3 677
    • Ft5 407