Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Otrzymałem go 24 dni od daty wysyłki. Bardzo dobry czas dostawy do Grecji. Produkt wygląda bardzo dobrze. Działa niezwykle dobrze dla ładowarki HUAWEI Mate 30ów. Ale telefon musi być nagi, bez walizki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami w Xiaomi, ładowarka jest bardzo dobrze przetworzona bez wymiarów szczeliny i ostrych krawędzi. W większości przypadków smartfon do ładowania jest rozpoznawany i ładowany w ciągu 5 sekund. Ponieważ mam tylko Mi 10 nie mogłem przetestować pełnego 55W, ale 33W dostarczyło go bez żadnych problemów. Wentylator jest słyszalny tylko w bardzo cichym otoczeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dobra jakość. działa idealnie w moim Xiaomi MI11. Wysyłka była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    To dobrze! Jest bardzo szybki, wiesz, 55W. Nie ma sprawy. Jakość całego projektu

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    До вроцлава за 10 днів. У Польщі посилкою зайнялись InPost. Ціна супер, товар відповідає своїм критеріям, рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Super i wspaniale. Dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Azt kaptam, amit szerettem volna.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Very good even without 55w charger. You can also charge the phone with case but it's not so stable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Wszystko super :) Działa bez problemu z mi11 i oryginalną ładowarką xiaomi :) Wysyłka i dostawa super szybka ok 3dni ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Dobrej jakości produkt przybył na czas Jestem zadowolony gratulacje dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$25.40
    • US$21.99
    • US$28.86
    • US$26.55
    • US$25.40
    • US$34.64
    • US$13.85
    • US$36.99
    • US$36.79
    • US$24.24
    • US$17.31
    • US$18.99
    • US$24.24
    • US$16.09
    • US$17.31
    • US$14.99
    • US$119.99