Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2022

    Dopiero dziś przywieziono i muszę powiedzieć, że przyszło bardzo dobrze i dotarło szybciej niż myślałem. Mieszkam w Irlandii Północnej powiedzieć, że zajęło to nieco ponad tydzień od mojego zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z telefonu, szczególnie za cenę. Jestem bardzo zadowolony z koloru, który wybrałem dla każdego, kto zdecyduje się na ten telefon, nie będzie rozczarowany. W dniu przyjazdu nie było opłat celnych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Simplesmente perfeito!!! Produto original de excelente marca, com certeza fiz um ótimo negócio! A entrega foi um pouco demorando mais acho que faz parte do processo, mais está tudo bem, sem estresse... Produto foi muito bem embalado, cuidado nota 10... Já estou usando, e este modelo de celular xiaomi 11T me surpreendeu... Recomendadíssimo!!! 🇧🇷🇧🇷🇧🇷Orem pelo fim da gu*RR* na Ucrânia. Paz e Bem!!!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Świetny telefon, soczewki z kamery pozostawiają trochę do życzenia, chociaż soczewka główna jest dobra. Shame OIS został usunięty z platformy, choć myślę, że ekran jest dobry uaktualnić 👍 Ogólnie jestem zadowolony z telefonu, szybko i płynnie i wszystko wydaje się żwawe ✌️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Bardzo dobra komórka mobilna. Ładuje się bardzo szybko warto przyjechać w 2 miesiące został opodatkowany więcej warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Telefon został dostarczony tak szybko i bez żadnych problemów. - WygIąda tak dobrze. Czekam, żeby użyć go jako mojego nowego telefonu komórkowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Chciałbym osobiście pogratulować banggod dobrze wykonanej pracy, śledzenie jest dokładne, zajęło 20 dni na przyjazd, gorąco polecane, więcej zamówień przyjść do mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Great phone

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Przybyła super dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Everything is ok. Recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$184.99
    • US$239.99
    • US$114.99
    • US$219.99
    • US$229.00
    • US$142.99
    • US$539.00
    • US$289.99
    • US$55.99