Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2022

    Dopiero dziś przywieziono i muszę powiedzieć, że przyszło bardzo dobrze i dotarło szybciej niż myślałem. Mieszkam w Irlandii Północnej powiedzieć, że zajęło to nieco ponad tydzień od mojego zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z telefonu, szczególnie za cenę. Jestem bardzo zadowolony z koloru, który wybrałem dla każdego, kto zdecyduje się na ten telefon, nie będzie rozczarowany. W dniu przyjazdu nie było opłat celnych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Simplesmente perfeito!!! Produto original de excelente marca, com certeza fiz um ótimo negócio! A entrega foi um pouco demorando mais acho que faz parte do processo, mais está tudo bem, sem estresse... Produto foi muito bem embalado, cuidado nota 10... Já estou usando, e este modelo de celular xiaomi 11T me surpreendeu... Recomendadíssimo!!! 🇧🇷🇧🇷🇧🇷Orem pelo fim da gu*RR* na Ucrânia. Paz e Bem!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Telefon został dostarczony tak szybko i bez żadnych problemów. - WygIąda tak dobrze. Czekam, żeby użyć go jako mojego nowego telefonu komórkowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Great phone

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Everything is ok. Recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    patiko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Przybyła super dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Przyjechał na czas i nie ma problemów z pakowaniem. Mój telefon komórkowy pracuje z UQ mobile. Chociaż zmienia się z HUAWEI p30lite, operacja jest gładka, a zdjęcia i filmy są piękne. Opłata jest również w pełni naładowana w mniej niż godzinę, więc jesteśmy zadowoleni z użyteczności. To nie jest tak dobry jak pro w wydajności, ale jeśli nie masz obsesję na punkcie gier i nie masz odporności na Androida, myślę, że jest to jeden z najsilniejszych Cospa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Po pierwsze, jestem bardzo zadowolony z otrzymanego przedmiotu. Chociaż zapłaciłem za dodatkową ochronę, telefon komórkowy miał bardzo dobrą izolację. Wysyłka trwała dwa tygodnie, co było mniej niż oczekiwano. Na pewno polecam tego nabywcę każdemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$359.99
    • US$329.99
    • US$129.99
    • US$329.00
    • US$269.99
    • US$204.99
    • US$579.00
    • US$199.99
    • US$219.00
    • US$134.99