Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(251)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(251)
    • 5 Star(240)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2021

    Dobry system regulacji napięcia, zainstalowany obok modułu zasilania zasilającego, karta zasilacza wysokiej mocy, jest w pełni kompatybilny. Brak możliwości pobrania podręcznika pdf strony, chociaż w sieci jest podręcznik.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    To jest absolutnie wspaniała jednostka. Wydajność wynosiła 36,50 woltów i 5 amperów. Użyłem też podmienionego gniazda wejściowego Banggood z tyłu. Zasilacz jest zasilaczem o mocy 4-6 amp 24 V. Ten sterownik wzmacniacza ma wszystkie funkcje, których potrzebuję do niższego zasilacza amp i jest bardzo łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobra jednostka, zbudowałem własny zasilacz i działa jak w reklamie. Jak zanotowali poprzedni recenzenci, trzeba zastosować trochę pasty termicznej do tranzystorów na wewnętrznym pcb, ale nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wygląda świetnie.... Tak samo jak zdjęcia... Obsługa była bardzo duża i szybka dostawa. Jeszcze nie przetestowany...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Kicsit hosszabb időt vett igénybe a szállítás, szerencsére a csomag sértetlenül érkezett meg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Działa prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dzięki za szybką dostawę i doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Jeszcze nie testowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przedmiot zgodny z opisem. Cała funkcjonalność działa. - Kupię jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Już użyłem go do wykrywania zwarć z 4amps i naprawiłem. Szybka dostawa w ciągu kilku dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 849
    • Ft16 831
    • Ft19 642
    • Ft15 206
    • Ft6 217
    • Ft1 264
    • Ft3 165
    • Ft3 289
    • Ft4 217
    • Ft9 512
    • Ft4 750
    • Ft8 235
    • Ft14 889
    • Ft6 217
    • Ft3 289
    • Ft4 021
    • Ft2 849
    • Ft24 395