Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    Ten wzmacniacz jest zapakowany z akcesoriami, których potrzebujesz. Praca lutowania desek wygląda świetnie. Mam nadzieję, że dźwięk jest tak dobry, jak wygląda zarząd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Dobry, Bestseller. Land Rover Evoque na świecie...Tak dawno temu brat....gpp zrobił doświadczenie dla zakupu tej aplikacji...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    kiss cuki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Dobra cena, dobry produkt. Dzięki, banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Dobre dla pieniędzy włożonych .. Dobra rzecz: 1. Bardzo kompaktowa. 2. Wiele opcji wejściowych, które rzadko można znaleźć nawet w 100 amp. 3. Chociaż nie ma zdalnego, za pośrednictwem aplikacji, dane wejściowe mogą być zmienione i śledzić również można zmieniać, co jest bardzo przydatne. I złe: 1. Nie jest tak głośny jak wzmacniacz pojedynczego chipu tpa3116D (50+50 W @ 4ohm, 10% THD). Tak więc 100+100 jest całkowicie FALSE Może to być zaledwie 20+20 W. A może moi mówcy mają słabość do tpa3116 😉 2. Amp staje się gorąca, a dostarczane ciepło-zatapianie jest złe. Nie wiem, jak długo wytrzyma wzmacniacz.. 3. Sprzedawca powinien dostarczyć kompatybilny śrubokręt wraz z wzmacniaczem. 4. Wreszcie, dźwięk jest mało ostry w porównaniu do tpa3116. Ogólnie produkt jest dobry biorąc pod uwagę rozmiar, cenę - współczynnik interfejsu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Przybyl o wskazanej godzinie. - Nie, nie, nie, nie. Zmontowałem go, działa świetnie. Posiada również wyjście słuchawkowe, co jest dla mnie bardzo ważne. Używam tego produktu do słuchania dźwięku przez słuchawki bluetooth z instalacją eleganckiego nadajnika bluetooth. Tak więc zasilacz 12 V 2 Amper jest również odpowiedni dla niego. Wzmocnienie jest doskonałe, tylko w tym przypadku, gdy używam wyjścia słuchawkowego, wysokie i głębokie częstotliwości na wyjściu nie mogą być kontrolowane. To nie wina urządzenia, wszystkie przyciski sterujące działają idealnie przez głośniki. Jest szybki w dopasowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Bardzo ładny i silny! (pol.). Zrobiłem przenośny głośnik z dwoma głośnikami i Twitterem i to jest jak cholera! A wszystko z baterią 20v 4h o wartości 30 euro!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    W pełni usatysfakcjonowany.Bass i Treble są naprawdę pomocne.Muszę kupić Zalecam sprzedawcę.Przyjechał w 20 dni do Bombaju Indie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Przedmiot był dobry, mam nadzieję, że będzie dłuższy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Wszystko w porządku, działa jak urok...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.59
    • US$14.94
    • US$17.84
    • US$10.49
    • US$21.84
    • US$13.79
    • US$26.55
    • US$13.85
    • US$31.04
    • US$20.78
    • US$68.92
    • US$6.54
    • US$66.98
    • US$10.49
    • US$27.71
    • US$16.99
    • US$42.99
    • US$58.89