Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2022

    Czy to, co powinno zrobić. Przyszedł w dobrym stanie i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2022

    Mała i lekka waga. Idealna esc na to, czego potrzebowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Świetny stan i szybki czas dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Najlepszy i rekomendowany sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Otrzymałem numer 2 ESC: ID1105060 i ID1923678, faktura 29,95 euro włącznie ze wszystkim. Po otrzymaniu płatności zapłaciłem kurierowi 16,20 z VAT i podatki. Łączne zamówienie euro 46,15 euro. To nieprawda, że Banggood deklaruje i płaci VAT i podatki. Z tymi kosztami nie jest taniej kupić od Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Doskonały produkt dotarł dobrze tylko jeden. Problem Esq nie dał mi instrukcji obsługi. Żebym mógł z tego skorzystać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2022

    Sterowanie jest wiarygodne i dobre. Byłoby miło, gdybyś nie musiał zawsze korzystać z Internetu do programowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Arrived in 2 weeks 3 days. The packaging was great. Undamaged, and worked perfectly for what I needed! Thanks, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Kupiłem go na 03.03.2022, a oni dostarczyli go o 12.03.2022. Jestem bardzo zadowolony z Ecden i Bldc. Niezawodne i piękne miejsce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    prace zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$344.99
    • US$12.99
    • US$3.40
    • US$2.99
    • US$24.99
    • US$12.99
    • US$99.99
    • US$6.99