Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1997)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(1997)
    • 5 Star(1870)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Przyjechali dobrze zapakowani, spróbujcie, ale wygląda na to. Dobra jakość, jeśli sprawdziłeś te RSG pod kątem ekonomicznym dla DRON musisz wiedzieć, że są bardzo duże w porównaniu do dronów, są one do modelowania aero

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Bardzo dobry mały RSG, który ma pod ręką do testowania silników lub, jak ja, zrobić mały wentylator z silnikiem 2212 1000KV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Jest trochę ciężki, ale tani i niezawodny. Buduję podwójną pompę elektryczną do rakiet wodnych i po spaleniu jednej na RW.RC 15A podczas testów, wygląda na to, że to właściwy wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dziękuję, przybyłeś!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Wspaniały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Jak zawsze dobrze zapakowany i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Mamy już 2 sztuki w użyciu. Na razie bez problemów. Po zainstalowaniu w Spifire mk2. Ustawianie 10x5, ripmax kwantowy 2 silnik 480er, 3s 1300mah 60c.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Dobra cena i działa. Czego więcej chcesz? Może dla niego, aby mieć wliczone złącze silnikowe i akumulatorowe. Dodaj je i to jest 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Przybył szybko. Zgodnie z opisem.Todi Perfect

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 448
    • Ft8 125
    • Ft4 061
    • Ft5 077
    • Ft5 416
    • Ft4 400
    • Ft7 279
    • Ft4 307
    • Ft12 528
    • Ft6 155
    • Ft5 416
    • Ft13 544
    • Ft7 448
    • Ft5 077
    • Ft5 416
    • Ft5 077
    • Ft2 029
    • Ft2 706