Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2020

    Doskonały produkt, doskonały szybki czas dostawy, zamontowany na modelu około 700 gr AA 100cm dobrze piękne pchanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2022

    Jestem szybko szybko zrobione dobrze opakowanie nie mogę się doczekać zabawne komplementy gratulacje gratulacje gratulacje mogę dać to tylko 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Bardzo szybka wysyłka, zaprogramowana i działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Przybyło dobrze paczka odkryta przez cło, ale wszyscy dobrze sprawdzić służby i pracować dobrze tylko brakuje silnika i SCR

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Przybywam bardzo dobrze dziękuję, chociaż później niż się spodziewaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Wszystko, co zapakowane, przybyło szybciej, niż się spodziewaliśmy i przybyło dobrze, zakończone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Przybyli dobrze spakowani. Opakowanie zostało lekko uszkodzone, ale cała zawartość była w dobrym stanie. Również świetny pakiet mocy w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Jestem zadowolony z zestawu. Nie mogę się doczekać, żeby to wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Bardzo kompletny i wygląda dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Ok, 👌 dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.39
    • US$21.93
    • US$17.13
    • US$8.04
    • US$18.64
    • US$13.85
    • US$13.39
    • US$7.99
    • US$20.69
    • US$9.99
    • US$9.50
    • US$11.14
    • US$9.99
    • US$11.54
    • US$10.24
    • US$6.50
    • US$12.64
    • US$16.99