Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    Szybka wysyłka, otrzymana w niecałe 2 tygodnie. Moja paczka była z 4 serwetkami i bez śmigła, więc -1 gwiazdka za to. Na szczęście mam już jakieś 10 calowe rekwizyty, więc nie ma to na mnie większego wpływu. Włożę je do dwupłatowca FliteTest, ale to jeszcze kilka miesięcy, więc nie mogę jeszcze mówić o wydajności ani trwałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Przybyli dobrze spakowani. Opakowanie zostało lekko uszkodzone, ale cała zawartość była w dobrym stanie. Również świetny pakiet mocy w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Przybywam bardzo dobrze dziękuję, chociaż później niż się spodziewaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Wszystko, co zapakowane, przybyło szybciej, niż się spodziewaliśmy i przybyło dobrze, zakończone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Jestem zadowolony z zestawu. Nie mogę się doczekać, żeby to wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2020

    Doskonały produkt, doskonały szybki czas dostawy, zamontowany na modelu około 700 gr AA 100cm dobrze piękne pchanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Bardzo kompletny i wygląda dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Motor ma super gruby wał, obsługują obroty 360 stopni (z modami), ponieważ nie ma przystanków. SG jest dość duża jak na wzmacniacz. Cena jest dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Dobry silnik i esc, chociaż rekwizyty nie są w twardym opakowaniu i mogą być uszkodzone łatwo, są całkiem dobre. Polecam to ze względu na niską cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Silnik, który przyszedł z tym zestawem jest bardzo gładki i stosunkowo cichy z dostarczanych śmigł. Esc wydaje się być również dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolony z tego zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 399
    • Ft2 858
    • Ft7 279
    • Ft5 746
    • Ft6 898
    • Ft2 297
    • Ft5 308
    • Ft4 597
    • Ft1 912
    • Ft3 064
    • Ft3 246
    • Ft7 963
    • Ft3 432
    • Ft3 064
    • Ft24 809
    • Ft2 984
    • Ft11 880
    • Ft26 067