Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2022

    Dzięki Bankgood! (pol.). Otrzymałem produkty dzisiaj, 11 dni po zamówieniu w Holandii! Wszystko jest super, zamówienie, cena, opakowanie, transport i jakość otrzymanego produktu. Muszę przyznać, że byłem trochę zdenerwowany, kiedy składałem zamówienie, ponieważ to była duża ilość, ale... Gratulujemy!!! Wrócę i gorąco cię polecam, ❤

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Poleciłbym to bardzo przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    received after 2 weeks. UPS Tracking is kindly messed but it still arrived in time

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Przetestowałem ponad 40 maszyn do grawerowania laserowego . ( Mam kanał YouTube dla tego tematu o nazwie „Emre KONCA" ) Ta maszyna jest najlepsza ze wszystkich. Xtool D1 może ciąć więcej głębokości, a laser kropka jest mniejszy niż inne. Więc xtool d1 tnie bardziej precyzyjnie i mniej mgły i brudu. Na rynku maksymalna moc lasera diodowego wynosi 5w. Xtool d1 ma podwójną diodę jak atomstack m50, są to lasery o maksymalnej mocy na rynku. ( Niektóre firmy projektują optyczny 20w z 4 diodami, ale nikt jeszcze nie zaczął sprzedawać ) Więc mogę powiedzieć, że xtool d1 jest numerem jeden maszyna do grawerowania laserowego na rynku. Dla negatywnych stron, nie ma przełącznika limitu, zastanawiam się, że nie ma przełączników limitowych. Dla pozytywnych stron ma rolki, ma grawerowanie kart SD, grawerowanie wifi wit zarówno dla komputera, jak i aplikacji mobilnej. Struktura jest bardzo solidna i mocna. Skupienie uwagi jest bardzo łatwe. Wycinam drewno 18mm, 3mm skóra, 4mm mdf, ale może da się zrobić więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    However I was charged taxes before I could receive it. The purchasing information states that the price included taxes. The product itself is very good.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Zajęło to bardzo dużo czasu, zanim przybył!! Wtedy to naprawdę nie jest łatwe w montażu. Praca w tak małych kątach zajmuje sporo czasu i bardzo małych palców. Teraz muszę poczekać, zanim to naprawię. Przyjeżdżam do szpitala na operację. Mam nadzieję, że niedługo pokażemy jakieś prace.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Jestem zachwycony szybkością dostawy, siedem dni drogi z Hong Kongu. Jak stwierdzono w banggood podatki są przez nich opłacane!!! Dziękuję, Buffgood. A F G (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Z mojego wczesnego doświadczenia to urządzenie jest legendą 10 W ale czujesz moc 15w komfort

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Wspaniała obsługa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Najlepsze urządzenie laserowe na dziś. To naprawdę miłe dla moich hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.00
    • US$399.99
    • US$439.99
    • US$299.99
    • US$499.99
    • US$269.00
    • US$1,099.99
    • US$499.00
    • US$503.49
    • US$669.00
    • US$1,099.99
    • US$349.99
    • US$269.99
    • US$254.99
    • US$179.99
    • US$929.99
    • US$699.99
    • US$1,519.99