Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1578)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1578)
    • 5 Star(1536)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Sogian
    CL
    01/08/2018

    making the review as it arrive comes in a nice simple package you can tell that is made with good materials and worth the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    works wonderful. I charge my batteries way faster now

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Jedno ze złączy jest uszkodzone. Z powodu cienkiego opakowania. Jeszcze nie sprawdziłem, czekam na ładowarkę. Myślę, że jakość pracy nie wpłynie na to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Duży, gruby przewód zasilający. W zestawie znajduje się płyta, kabel wyważający i instrukcja obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Przyszedł nietknięty i na wielkim kondycjam dokładnie tak, jak pokazuje sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Dobra jakość. zamówię jeszcze jeden z XT30.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Dostarczony szybko, towar pasuje. Radzę poprosić o miękkie opakowanie, aby złącza nie były uszkodzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Вещица отличная! Надо было сразу брать, чтобы по одному аккумулятору не заряжать ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    I ordered from Banggood for the 1st time and all items arrived within 2x weeks from China to South Africa. Very impressive! After 16x years, I am starting RC with my 2x kids. I am a very happy dad!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 953
    • Ft10 711
    • Ft12 929
    • Ft13 242
    • Ft13 434
    • Ft19 833
    • Ft21 765
    • Ft10 983
    • Ft12 190
    • Ft4 412
    • Ft2 214
    • Ft5 170
    • Ft18 473
    • Ft11 822
    • Ft8 126
    • Ft3 321
    • Ft41 589
    • Ft9 233