Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Zakupiłem to, żeby uruchomić firewall PFsense. Miałem zapasowy laptop RAM 8 GB leży w pobliżu, więc musiałem tylko kupić s msata HDD. Po zakupie najtańszego, jaki mogłem znaleźć (Błąd), próbowałem zainstalować PFSense. Po przeprowadzeniu badań nad Reddit, odkryłem, że XSK i ochrona NUC mają problemy z Prześwietl dyski MSATA. Potem odebrałem dysk MSATA KingSpec. Błędy CRC zniknęły! Firewall nuci teraz bez problemu. Cieszę się, że znalazłem Banggood XSK Nuc, który zaoszczędził mi 70 dolarów na zakupie Krypty Chronili 4. Dostarczanie do około tygodnia, nie straszne, ale kiedy jesteś przyzwyczajona do Amazona, jest trochę wolne. Ogólnie świetny zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Jeszcze nie zainstalowano i uruchomiono go całkowicie, ale uruchamia się i działa dobrze podczas sprawdzania. Tylko dziwny przewód zasilający i zły adapter, który nie działał razem. Ale kupił nową wersję UE za mniej niż 5€ w pobliskim sklepie. Mimo to miło, że próbowali załatwić to ze złym adapterem. Przesyłka była znakomita! Około 3 dni roboczych do Szwecji. Czuje się solidny i dobry i mam nadzieję, że wszystkie NIC i wszystko działa dobrze, gdy zainstaluję pfsense w tym tygodniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Bardzo dobry i transport był bardzo szybki! Dziękuję bardzo! Używam tego jako urządzenia zaporowego IPFire, połączonego z 8GB Timetec RAM i 64GB Transcend mSATA SSD. Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Zaskakująco dobre wykonanie. Działa stabilnie od pierwszego rozruchu. Karty 4x Intel I211 są argumentem kupna. Z Clear Linux działa bardzo szybko. Nawet z USB na żywo otwiera Firefox w kilka sekund.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dobry produkt, używając go do uruchomienia pfSense z włączonym szyfrowaniem AES-NI. Brak problemów doświadczonych z konfiguracją lub wydajnością po uruchomieniu go przez kilka dni. Poleciłem go do aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    A very nics product, works as expected. very fast delivery. First wait untill it arrives before you buy memory, this one takes DDR3 STD not LV!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Shipping was very quick (3 days). Very well packaged, tested first time only ram, boot ok, and tested with debian live from usb, it is worked.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo dobry router pfSense

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Działa zgodnie z oczekiwaniem dobrego sprzętu do nagrywania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Bardzo dobrze zapakowane, w idealnym stanie, jeszcze nie testowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$182.48
    • US$7.48
    • US$159.99
    • US$199.99
    • US$37.99
    • US$114.39
    • US$154.99
    • US$230.99
    • US$199.99
    • US$539.99
    • US$214.99
    • US$949.99
    • US$169.99
    • US$415.99
    • US$189.99
    • US$199.99
    • US$56.34