Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Ogólnie dobra bieżnia i niedroga. Miałem trudności, kiedy dostałem polecenie i dostosowanie bieżni, ale w tej chwili jestem zadowolony z twojego występu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bardzo dobry produkt, solidny, całkiem trzeźwy i mały. Rób, o co proszę, a idę powoli. Łatwy w użyciu. Brak hałasu silnika, bardzo małe tarcie dywanu, od 0,8 do 6 km/h przy poziomach 0,1. Zalety: - Wszystko jest zrobione z pilota, nie można nic zrobić bez (żadnych innych przycisków poza włączonym/wyłączonym), więc kiedy będzie to hs więcej dywanu...? - Z każdą zmianą biegów i innych funkcji, jest emitowany sygnał, w nocy budzi wszystkich. Oprócz tych szczegółów, dywan jest dla mnie idealny. - Żadnych referencji na oku do kupienia? Zalety: - Dywan wykonany jest ze stopu aluminium, dobrze wykończone i przyjemne. - Dywan jest stosunkowo cichy, (wentylator mojego laptopa robi więcej hałasu) z wyjątkiem, gdy chodzę po dywanie, moje kroki i buty wydają więcej hałasu. - Może być przechowywany pod łóżkiem (1,35mx0,50mx0,22m z przodu i 0,11m z tyłu) - Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. - Ogłoszenie jest w języku angielskim, ale tłumaczenie przez Google jest łatwe. - Dywan przybył wcześniej ustawiony, nie miałem nic do roboty poza połączeniem z pilotem. - Synchronizacja z pilotem jest taka jak w opisie. - Dywan wystarczająco szeroki, aby chodzić z odłożonymi stopami (jeden obok drugiego) i biegać prosto i delikatnie (przesuwać). - Są stabilne stopy pod dywanem, żadnych drgań, nawet przy wstrząsach, a dywan nie porusza się z ziemi. - Bardzo dobrze zapakowany i dobry odbiór z kontynuacji. - Ultra szybka dostawa: zamówiona 14 maja 2021 roku z Chin. Wniosek: - Polecam sprzedającego, który dotrzymał obietnic i odpowiedział na wszystkie moje pytania. - Dywan naprawdę nie jest ekspansywny. - Zobaczyć w czasie. - Mała wątpliwość: co się stanie, gdy pilot będzie wyłączony? - Nie widziałem pilota na wyprzedaży... - Jestem bardzo zadowolony z zakupu, który mi odpowiada mimo wszystko, chodzę tylko i powoli, jest idealny kiedy pada, kiedy jestem zmęczony, kiedy jest zbyt gorąco na zewnątrz, kiedy pracuję przy komputerze mogę przejść pod stołem. Napiwek, weź małą parę tenisa zarezerwowanych tylko dla dywanu, tak aby dywan się nie brudził. Miłego spaceru!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    lepší kvalita než sem cekal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Jest tutaj, rozpakowałem go, ale jeszcze nie próbowałem, mam nadzieję, że jest dobry!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Ładnie zrobione.. Ale mój nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Thanks, good walking pad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Ottimo walking pad Mi ha sorpreso perché molto leggero e facilmente trasportabile. Camminare sopra é semplice come lo é la manutenzione. Ero indeciso se comprare questo o il modello più veloce che permette di correrci sopra, ma questo si é rivelato piú che adatto. I piedi di gomma sotto il walking pad attutiscono bene le vibrazioni quando si cammina e il motore non rallenta mai. La superficie è sufficiente. Anche se non si può camminare sulla parte finale perché c'é un rullo. Non sono sufficienti le barre laterali fisse: sono troppo strette per appoggiarci i piedi e di conseguenza in caso di necessità di fermarsi bisogna fermare il tappeto che rallenta gradualmente o scendere direttamente a terra. Il telecomando permette di aumentare di 0.1 km/h alla volta partendo da 0.8, non ha interferenze ed esegue subito il comando. Gli altoparlanti li ho solo provati e l'audio é buono

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Dzisiaj go mam, jak na razie jest w porządku. Wydaje się, że robi dużo hałasu, ale nie mam doświadczenia z bieżnią. Dla jego pieniędzy i dla prostego spaceru, aby pomóc schudnąć jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Zamówienie przybyło do mojego kraju bardzo szybko, ale nie miało numeru telefonu, więc kurier go nie przyniósł. Musiałem sam go odebrać, co nie było zbyt wygodne. Pudełko było trochę zużyte, Ale na szczęście produkt był w dobrym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Bonjour, je suis français en France et je pèse 101 kg et je mesure 185 cm ! Je pensais que petit mais LARGEMENT SUFFISANT ! Au départ le tapis de course frottait avec un bruit gènant. Il faut traduire la notice avec google translate et on vous explique comment règler le tapis il faut suivre et ne pas hésiter à faire un tour complet. Commandé le vendredi et reçu le mercredi suivant alors que lundi de pentecôté !! SUper rapide et devant ma port !! Pour débute la marche rapide sur un tapis roulant c'est parfait. 6km/heure deviendra sans doute un peu juste par la suite mais dans ce cas je prendrais un modèle plus performant. Mais pour marche rapide et une personne de 185 cm c'est vraiment très bien ! Je recommande !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 925
    • Ft8 279
    • Ft88 878
    • Ft31 853
    • Ft4 488
    • Ft6 620
    • Ft12 739
    • Ft8 279
    • Ft13 695
    • Ft17 518