Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    very good. Usb 2 supports huawei super charge, so very recommended for owners of a huawei smartphone 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Bardzo przydatne i dobrze zbudowane. Nadal testuję, ale jak na razie działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    In prova! Sembra di buona fattura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dostałem go w 7 dni (do Włoch). To jest OK i wydaje się naprawdę dobry produkt...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Komórka dobrej jakości, specyfikacje wydają się dokładne, ponieważ daje reklamowane 5A w pełnym słońcu. Wyjście prądu stałego nie jest regulowane i przekracza reklamowane 18V, napięcie wyjściowe nie jest 22V, więc uważaj, jeśli chcesz zasilać coś z wyjścia prądu stałego, aby móc obsługiwać 22V. Dodałem więc regulator napięcia (konwerter Bucka) do wyjścia prądu stałego, aby ograniczyć napięcie wyjściowe bez obciążenia do 18V. Opaska na rzepy, kieszeń wyszła z szycia dopiero po 3 lub 4 otworach, ale to nie jest duży problem, że można go przykleić z powrotem, więc daję tylko 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Jest to dobry i uniwersalny produkt. Trzy odcinki są połączone równolegle, więc jeśli cień spadnie na jedną lub dwie części, nadal daje 2/3 lub 1/3 mocy. W słoneczny, wczesny wiosenny dzień (przy 20 °C, 650 W/m2) przy maksymalnym punkcie mocy (MPP) dostaję 75 W, co jest bardzo przyzwoite. Przewód jest dość cienki, więc dłuższy przewód 3 metry traci moc 5,7 W MPP 75 W, co stanowi około 10% mocy przy 100W. Zmodyfikowałem krótszy kabel z krokodyli, zastępując je złączkami MC4, tak aby zwykła mała ładowarka słoneczna MPPT mogła być przymocowana do bardziej wydajnego ładowania akumulatora samochodowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Świetnie, wyżej niż się spodziewaliśmy. W ciągu pół dnia (kurier przybył o 12.00) ładowaliśmy co (książka, telefony komórkowe, różne banki energii, dozownik esencji... paski fitness...) To był ponury dzień! również doskonałe kable / i wtyczki adaptera dostarczane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Dobre akcesoria i dobra wydajność do ładowania różnych urządzeń. Dobre inwestycje w przyszłość.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Very good solar panel gives out 20volts and works well. I measured 3amps while charging battery..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Doskonała dostawa, doskonały produkt, Ja już kupuję drugą, super ładowanie. Polecam sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 568
    • Ft140 316
    • Ft12 103
    • Ft7 334
    • Ft14 121
    • Ft7 395
    • Ft43 010
    • Ft13 112
    • Ft29 926
    • Ft6 894