Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    To jest dobry panel słoneczny o mocy 100W. W Niemczech, we wrześniu o godzinie 15:00 mam 35W z 15V 2A ładując moją elektrownię iMars PS-S70

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jak na razie wygląda dobrze, jeszcze tego nie testowałem. Jest wyposażony w wiele adapterów DC do zasilania różnych elektroniki i adapterów USB do ładowania telefonów, zasilania itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    very good. Usb 2 supports huawei super charge, so very recommended for owners of a huawei smartphone 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Bardzo przydatne i dobrze zbudowane. Nadal testuję, ale jak na razie działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    In prova! Sembra di buona fattura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dostałem go w 7 dni (do Włoch). To jest OK i wydaje się naprawdę dobry produkt...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Komórka dobrej jakości, specyfikacje wydają się dokładne, ponieważ daje reklamowane 5A w pełnym słońcu. Wyjście prądu stałego nie jest regulowane i przekracza reklamowane 18V, napięcie wyjściowe nie jest 22V, więc uważaj, jeśli chcesz zasilać coś z wyjścia prądu stałego, aby móc obsługiwać 22V. Dodałem więc regulator napięcia (konwerter Bucka) do wyjścia prądu stałego, aby ograniczyć napięcie wyjściowe bez obciążenia do 18V. Opaska na rzepy, kieszeń wyszła z szycia dopiero po 3 lub 4 otworach, ale to nie jest duży problem, że można go przykleić z powrotem, więc daję tylko 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Jest to dobry i uniwersalny produkt. Trzy odcinki są połączone równolegle, więc jeśli cień spadnie na jedną lub dwie części, nadal daje 2/3 lub 1/3 mocy. W słoneczny, wczesny wiosenny dzień (przy 20 °C, 650 W/m2) przy maksymalnym punkcie mocy (MPP) dostaję 75 W, co jest bardzo przyzwoite. Przewód jest dość cienki, więc dłuższy przewód 3 metry traci moc 5,7 W MPP 75 W, co stanowi około 10% mocy przy 100W. Zmodyfikowałem krótszy kabel z krokodyli, zastępując je złączkami MC4, tak aby zwykła mała ładowarka słoneczna MPPT mogła być przymocowana do bardziej wydajnego ładowania akumulatora samochodowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Panel słoneczny dotarł w idealnym stanie z polską pocztą. Wyglądają solidnie i budują zaufanie, ale jeszcze tego nie przetestowałam. Zestaw jest kompletny i dobrze umeblowany, ale jestem rozczarowany odkryciem, że jeden z kabli USB jest zgięty i nie nadaje się do użytku, chyba że użyję narzędzia, by przywrócić go do normalnego kształtu. To trochę niewygodne, ale nie wydaje mi się, żeby to było normalne, więc wolę to zasygnalizować. Panel jest dobrze zbudowany i nie jest ciężki. Składa się i broni doskonale, a składane nogi są bardzo dobrze przemyślane. Zobaczmy, czy działa tak, jak powinno!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Świetnie, wyżej niż się spodziewaliśmy. W ciągu pół dnia (kurier przybył o 12.00) ładowaliśmy co (książka, telefony komórkowe, różne banki energii, dozownik esencji... paski fitness...) To był ponury dzień! również doskonałe kable / i wtyczki adaptera dostarczane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft50 974
    • Ft107 947
    • Ft7 494
    • Ft164 921
    • Ft20 987
    • Ft12 591
    • Ft53 972
    • Ft13 851
    • Ft50 974
    • Ft2 396