Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Pachet primit exact cum a plecat din fabrica, in cutia orginala, cu toate accesoriile in pachet ! Principala problema este ca nu a avut nici un fel de sigiliu sau eticheta pentru a preveni desfacerea cutiei. cand a venit curierul si l am vazut fara sigilii pe cutie, am verificat daca pachetul e complet ! Din fericire nu a lipsit nimic din cutie! Ca produs este excelent, acumulatorul tine foarte mult! Package received exactly as it left the factory, in the original box, with all the accessories in the package! The main problem is that it did not have any seal or label to prevent the box from opening. when the courier came and I saw it without seals on the box, I checked if the package is complete! Fortunately, nothing was missing from the box! As a product is excellent, the battery lasts a long time!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Przedmiot dotarł szybko i dobrze zapakowany w piankę, a następnie w kartonowe pudełko pokryte plastikową torbą. To działa perfekcyjnie: - Obciążenie 18W testowane na redmitacji 8 ok - Ładuje mój telefon Samsung Note7 do około 1A ok - Przetestowałem mikser podłączony do gniazdka 220v - Ładowanie panelem słonecznym Imars 135w ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Kompaktowy, cichy, wentylator uruchamia się co jakiś czas, gdy funkcja AC jest aktywna, ale nigdy nie dociera do gorącego powietrza. Najbardziej lubię to, że wszystkie gniazdka są „trudne" do wstawienia i wyciągania bez jakiejkolwiek zabawy. Wyraźny i bardzo czytelny wyświetlacz, a błysk znajduje się z tyłu jest bardzo silny i jednolity

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2022

    Ekspresowa dostawa, wszystko poszło gładko. Wypróbowałem główne funkcje, działa zgodnie z oczekiwaniami. Ładny design i właściwie nie tylko na zdjęciu jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2022

    Przedmiot jest bardzo dobry i wysokiej jakości. Włożyłem lampę i telewizor, wszystko działa dobrze. Bateria też się trzyma. Zależy jednak od tego, co w nim zawierasz. Im dłużej je, tym mniej kości trzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Zadowolony z mojego zakupu, mały, praktyczny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Robi to, co obiecuje, jest drugim, który kupiłem. Po prostu czekać na słońce, naładować mój E-bike bez żadnych problemów 👍🇧🇪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Product works wery well!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    snel binnen nu ff uit testen ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Product works fine A+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$529.99
    • US$559.99
    • US$1,599.99
    • US$939.99
    • US$2,199.99
    • US$329.99
    • US$424.99
    • US$739.99
    • US$319.99
    • US$2,096.89
    • US$169.99
    • US$229.99
    • US$549.99
    • US$6,999.99
    • US$2,499.99
    • US$6,990.98
    • US$309.99
    • US$19.99