Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2022

    Dobra funkcja, podłącz 60 wat żarówka, działa świetnie. Ładowanie przez USB również działa dobrze. Silniki lub wentylatory nie powinny być obsługiwane za pomocą 220 V, ponieważ gniazdo wychodzi fala kwadratowa sygnalizuje szum silnika. Pierwsze ładowanie elektrowni przebiegło bez problemu. Jak na razie mogę je tylko polecić! Jest on również czysto wykonany. Wentylator jest dość cichy i jak dotąd tylko zaczyna się z 220 Volt konsumentów. Wentylator nie uruchamia się podczas usuwania USB i ładowania za pomocą zasilacza. Ta elektrownia jest naprawdę świetna. Łatwo mieści się w plecaku, a tym samym masz wystarczająco dużo energii na wycieczki. Świetnie nadaje się do ładowania aparatu lub smartfona. Kciuki w górę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To dobry budżetowy generator mocy. Wyjście AC wykorzystuje skorygowaną falę sine, co oznacza, że nie nadaje się do zasilania wrażliwej elektroniki, a także inne urządzenia elektroniczne, takie jak lampy, mogą wytwarzać niewielki hałas, więc jest dobry głównie do użytku awaryjnego. Wyjście DC z drugiej strony jest bardzo dobre, próbowałem zasilić mój monitor 12V bezpośrednio, działa jak urok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Szybko ładuję smartfona, laptopa, projektora i gniazdo AC działa dobrze z lampami i wentylatorem, ale szkoda, że nie może ładować mojego skutera.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Byłem bardzo zaskoczony. Kompaktowy, lekki, przydatny zwłaszcza w połączeniu z panelem słonecznym tej samej marki. Czy jedziesz na kemping lub na piknik i trzeba załadować lub zasilać swoje urządzenia i dlaczego nawet twój dron, jak ja, jest wielkim towarzyszem podróży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przedmiot jest dostępny zgodnie z obietnicą, super dobre opakowanie i dobrej jakości produkt Zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Ładny rozmiar zabrać, może wczytać większość rzeczy masz więc i dodatkowo niektóre lipo's

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Świetna elektrownia, ładowanie panelami słonecznymi Imars, funkcjonalne i praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Bardzo przenośne, bardzo przenośne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    super fast delivery. looks ok but i haven't tested yet. Nice piece

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$661.41
    • US$899.99
    • US$1,543.99
    • US$529.99
    • US$1,999.99
    • US$149.99
    • US$849.99
    • US$349.99
    • US$279.99
    • US$499.99
    • US$359.99
    • US$249.99
    • US$1,009.99
    • US$489.99
    • US$89.99
    • US$599.99
    • US$74.99