Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2021

    To dobry budżetowy generator mocy. Wyjście AC wykorzystuje skorygowaną falę sine, co oznacza, że nie nadaje się do zasilania wrażliwej elektroniki, a także inne urządzenia elektroniczne, takie jak lampy, mogą wytwarzać niewielki hałas, więc jest dobry głównie do użytku awaryjnego. Wyjście DC z drugiej strony jest bardzo dobre, próbowałem zasilić mój monitor 12V bezpośrednio, działa jak urok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Szybko ładuję smartfona, laptopa, projektora i gniazdo AC działa dobrze z lampami i wentylatorem, ale szkoda, że nie może ładować mojego skutera.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Byłem bardzo zaskoczony. Kompaktowy, lekki, przydatny zwłaszcza w połączeniu z panelem słonecznym tej samej marki. Czy jedziesz na kemping lub na piknik i trzeba załadować lub zasilać swoje urządzenia i dlaczego nawet twój dron, jak ja, jest wielkim towarzyszem podróży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przedmiot jest dostępny zgodnie z obietnicą, super dobre opakowanie i dobrej jakości produkt Zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RBKVIP5
    DK
    07/03/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Ładny rozmiar zabrać, może wczytać większość rzeczy masz więc i dodatkowo niektóre lipo's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Panel słoneczny i elektrownia zakupiona razem na luksusowy kemping!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Produkt jest rozsądny, za cenę, którą zapłaciłem, jest dość niesamowite, ale używając go w pełnym naładowaniu mogę tylko około 1.30h użytkowania do pełnego rozładowania, a jednostka, którą otrzymałem ma problemy w świetle, ponieważ czasami jest bardzo przyć i zawsze jest bardzo przyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo szybka dostawa. Doskonałe sale. Minosegi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 884
    • Ft19 558
    • Ft26 382
    • Ft11 354
    • Ft83 298
    • Ft7 535
    • Ft15 828
    • Ft17 788
    • Ft19 682
    • Ft11 468