Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Szybko ładuję smartfona, laptopa, projektora i gniazdo AC działa dobrze z lampami i wentylatorem, ale szkoda, że nie może ładować mojego skutera.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To dobry budżetowy generator mocy. Wyjście AC wykorzystuje skorygowaną falę sine, co oznacza, że nie nadaje się do zasilania wrażliwej elektroniki, a także inne urządzenia elektroniczne, takie jak lampy, mogą wytwarzać niewielki hałas, więc jest dobry głównie do użytku awaryjnego. Wyjście DC z drugiej strony jest bardzo dobre, próbowałem zasilić mój monitor 12V bezpośrednio, działa jak urok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przedmiot jest dostępny zgodnie z obietnicą, super dobre opakowanie i dobrej jakości produkt Zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RBKVIP5
    DK
    07/03/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Ładny rozmiar zabrać, może wczytać większość rzeczy masz więc i dodatkowo niektóre lipo's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Panel słoneczny i elektrownia zakupiona razem na luksusowy kemping!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo szybka dostawa. Doskonałe sale. Minosegi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybyli na drugiej próbie, poręczna mała jednostka, bardzo lekka i łatwa do przenoszenia. Testowane ładowanie telefonu i pochodni i wydaje się działać zgodnie z przeznaczeniem. Kupiony do użytku w obozowiczu dziennym, więc będzie musiał poczekać do zamknięcia, aby poprawnie przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Ładna kompaktowa elektrownia, świetnie pracująca z dużą ilością portów do ładowania i AC dla podstawowych urządzeń działać, świetna usługa dostawy również! Dobra robota Banggood 👌🤙

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft54 491
    • Ft121 094
    • Ft36 326
    • Ft51 463
    • Ft62 937
    • Ft14 619
    • Ft14 683
    • Ft38 763
    • Ft10 593
    • Ft19 227
    • Ft13 015
    • Ft5 749
    • Ft7 626
    • Ft13 632
    • Ft17 480
    • Ft13 227
    • Ft95 455
    • Ft14 332