Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2022

    Świetnie, wszystko działa jak należy. Podłączyłem go do panelu słonecznego i wejście było ponad 110w, a następnie spadł do 98w, ponieważ również podłączyłem telefon. 1% dla wejścia około 100w ładowania w 5 minut. Naładuję go do 100% i podłączę do wentylatora 18w i zobaczymy, jak długo to potrwa.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Ήρθε σήμερα σχετικά γρήγορα από την ημερομηνία παραγγελίας του.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Το μόνο που μου κάνει απορία είναι ότι ήρθε με 0% στην φόρτιση της μπαταρίας.Ελπιζω όλα να πάνε καλά!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2022

    Odzyskane urządzenie, dobre opakowanie i szybka dostawa. Przetestowany i działa dobrze, imponujące, aby mieć przenośny 220v

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Dobrze zapakowane i bardzo szybka dostawa! Wszystko wydaje się być w porządku, testuję to teraz ze starym panelem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    To działa, to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Ta jednostka działa całkiem nieźle. Ładnie wygląda, wszystko ładuje. Musi mieć na wszystkie wycieczki biwakowe, wędkowanie, polowanie na kampera, offroad, co tylko chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bonjour. J'ai bien reçu ma commande en parfait état mais je crains que l'alimentation secteur ne fonctionne pas. J'ai bien évidemment testé sur différentes prises électriques de ma maison mais la charge n'est que d'un watt alors qu'elle charge parfaitement en alimentation prise cigare de mon véhicule. Que dois je faire ? Cordialement

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2022

    Paczka dotarła bardzo dobrze zabezpieczona. Wszytsko jak narazie działa. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2022

    Bardzo wytrzymałe urządzenie, które niezawodnie robi to, co powinno. Wbudowane automatyczne ładowanie MPPT wydaje się być bardzo wydajne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2022

    Top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$559.99
    • US$9.99
    • US$36.99
    • US$15.99
    • US$72.76
    • US$115.91
    • US$329.99
    • US$2,099.99
    • US$999.99
    • US$379.99