Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2022

    Na wyprzedaży mam 392 euro. W przyszłości pokaże, jak bardzo jest wiarygodny. Ale bardzo dobra konstrukcja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Super szybka dostawa i bardzo dobra jakość. Wszystkie kable i adaptery są wliczone w cenę. Kupiłem go w zestawie z panelami słonecznymi. Zakres dostawy można zobaczyć na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2022

    Świetny zestaw fotowoltaiczny panel słoneczny Unico być kompletny z kabli, inne panele słoneczne nie mają wszystkich kabli jako XMUNDO 👍🏻 Super usługa logistyczna £ dostawa do Włoch 3 dni 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dzięki, że odtworzyłem eweryting, który został złożony w zamówieniu. To pierwszy raz, kiedy tu jestem, złożyłem już dwa kolejne zamówienia. Dzięki, Bangood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Wszystko dobrze, jak źle zamówiłem z wtyczkami UE lub inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    Tak więc na pierwszy rzut oka świetna jakość 1a w zakresie pakowania i wysyłki. Funkcjonalność do tej pory świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Super szybka dostawa i góra zapakowana. Urządzenia działają dobrze na pierwszych testach. W dalszej kolejności zostaną przeprowadzone dalsze badania. Wykonanie, wysokiej jakości obudowa i ogniwa słoneczne są nienaganne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Na razie testowałem je tylko krótko. Wszystkie podane wartości są zgodne z opisem i robi to, co powinno. Zobaczmy, czy jest dobry na dłuższą metę Jak dotąd na szczycie. Również panel słoneczny przynosi przyzwoite wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    no ce acen cargo de sistema está quemado cuando llegó y tenía el segura de si pasa algo en el trasporte daban compensación y no dan nada y se está fundiendo por dentro un pesta a quemado tengan cuidado que luego no se acen cargo un saludo aquí tenéis mi opinion

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Wszystko jest tak, jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$169.99
    • US$15.99
    • US$169.99
    • US$160.99
    • US$79.99
    • US$103.49
    • US$80.84
    • US$139.99
    • US$69.99