Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2022

    Na wyprzedaży mam 392 euro. W przyszłości pokaże, jak bardzo jest wiarygodny. Ale bardzo dobra konstrukcja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Super szybka dostawa i bardzo dobra jakość. Wszystkie kable i adaptery są wliczone w cenę. Kupiłem go w zestawie z panelami słonecznymi. Zakres dostawy można zobaczyć na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2022

    Świetny zestaw fotowoltaiczny panel słoneczny Unico być kompletny z kabli, inne panele słoneczne nie mają wszystkich kabli jako XMUNDO 👍🏻 Super usługa logistyczna £ dostawa do Włoch 3 dni 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dzięki, że odtworzyłem eweryting, który został złożony w zamówieniu. To pierwszy raz, kiedy tu jestem, złożyłem już dwa kolejne zamówienia. Dzięki, Bangood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Wszystko dobrze, jak źle zamówiłem z wtyczkami UE lub inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2022

    To naprawdę wspaniałe móc ładować rzeczy bez elektryczności. Wszystko działa, zimowe słońce nie jest tak silne, możemy potrzebować energii wiatrowej. Urządzenie ma moc 600 W, około 45 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2022

    Świetna bateria do urządzeń 12 V. Dobrze ładuje się od światła słonecznego (Zazwyczaj potrzebujesz dwóch dni na pełne naładowanie lub dwóch paneli w tym samym czasie). Falownik działa również dobrze, ale ma limit szczytowy na poziomie 600 watów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    Tak więc na pierwszy rzut oka świetna jakość 1a w zakresie pakowania i wysyłki. Funkcjonalność do tej pory świetna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Super szybka dostawa i góra zapakowana. Urządzenia działają dobrze na pierwszych testach. W dalszej kolejności zostaną przeprowadzone dalsze badania. Wykonanie, wysokiej jakości obudowa i ogniwa słoneczne są nienaganne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Na razie testowałem je tylko krótko. Wszystkie podane wartości są zgodne z opisem i robi to, co powinno. Zobaczmy, czy jest dobry na dłuższą metę Jak dotąd na szczycie. Również panel słoneczny przynosi przyzwoite wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2,199.99
    • US$229.99
    • US$2,499.99
    • US$1,599.99
    • US$739.99
    • US$324.99
    • US$559.99
    • US$219.99
    • US$309.99
    • US$2,096.89
    • US$309.99
    • US$169.99
    • US$399.99
    • US$549.99
    • US$529.99
    • US$6,990.98
    • US$6,999.99
    • US$16.99