Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2021

    Musiałem mieć autonomię elektryczną w mojej przyczepie, bez inwestowania zbyt wiele i skomplikowanej instalacji elektrycznej. Z tym małym generatorem 300w i panelami słonecznymi 100w mam wystarczająco dużo do oświetlania wszystkich świateł w przyczepie przez wiele godzin. Do obsługi silnika, który dostarcza mi wodę w zlewie, do podłączenia telewizora Leds, tabletów, telefonów i innych urządzeń o maksymalnej mocy 300w. Oferta była brutalna, 250 € z generatorem i talerzami, w czarny piątek i zakup z innym nabywcą. Wysyłka bardzo szybko i najgorsze sprzedawca, który nie odpowiada na gówno, jeśli pytasz, przynajmniej do mnie, zamiast do mnie, jeśli wiesz, jak odpowiedzieć mi przez czat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    One important note: the battery can't charge and output AC at the same time!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Dobrze zapakowane, bardzo szybka dostawa na Słowację. /Zawiera wiele adapterów. Elektrownia działa zgodnie z opisem. Panel jeszcze nie przetestowany, ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2022

    Perfekcyjnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2022

    Doskonała do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Absoluter Fehlkauf. Akku nicht ladbar während benutzung. Solarpanel hat keine 100Watt. Beim Freund mehrmals getestet. 25Watt, mehr kam nicht raus. Mehrmals versucht hier zu beanstanden. Auch Fehlanzeige. Bin jetzt echt angepisst. Ich werde solange die hier nerven bis das Geld oder Ersatz kommt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Szybkość i wydajność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2022

    Super,...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Arrivato in orario. Prodotto fantastico, arrivato funzionante! La marca è di alta qualità. CONSIGLIATO!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Jego działa dobrze, ale musisz wiedzieć, że generator i panel nie działają w tym samym czasie.... Kiedy generator ładuje jego off...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,599.99
    • US$2,199.99
    • US$99.99
    • US$209.99
    • US$419.99
    • US$189.99
    • US$13.79
    • US$36.99
    • US$19.99
    • US$11.59
    • US$219.99
    • US$169.99
    • US$7.99
    • US$399.99
    • US$59.99
    • US$51.99
    • US$28.99
    • US$103.49