Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2022

    Produkt nie pasuje do opisu, używany 3 razy stale traci połączenie ma niewielką odległość (200 mt) często nie może nawet połączyć się z ap.I jestem bardzo rozczarowany, Kup ponad 300 dolarów rzucone na wiatr.Deceptive reklama nie kupić tego drona.Nadzieja, że podejmują działania przeciwko tym, którzy umieścić ten produkt jako profesjonalny i zapisać przyszłych nabywców z prawdziwego oszustwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Wszystko jest w porządku. Dron działa. Przesyłka jest bardzo szybka. Zatankuj się tak bardzo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Drone faulty at arival gimbal and camera not working and remote control loses signal to the drone and wont connect. Customer support asks me to take a video of the problem although i cannot do that in the air while flying... cannot even control the drone and they ask me video and picture for that which cannot be done.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    The drone could be a little better. The remote quality is poor seems cheaply made. The remote quality should be like the C-Fly faith 2 drone. I can't get the optical flow camera to work on the app.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Dla mnie to dobry produkt. 3 km stąd i często traci sygnał. Jedną rzeczą jest zwiększenie prędkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Es mi primer dron y lo veo bastante bien, solo comentaría que tarda un poco en detectar satélites y que el viento ligero es suficiente para sacarlo de posición.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Otrzymany 8 dni wcześniej i wygląda tak, jak opisano.Zobacz po testach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Ten dron jest o wiele lepszy niż Dji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Lata bardzo dobrze i jest zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Prazer de entrega cumprido... Está tudo conforme e aparente ótimo produto! Vamos agora experimentar!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$23.99
    • US$18.99
    • US$32.99
    • US$29.99
    • US$75.99
    • US$169.99
    • US$35.99
    • US$11.99
    • US$42.99