Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Warte każdego centa! Dość szybkie dwójki. Powiedziałbym, że to najlepsza skala 1/10 za mniej niż 200 dolarów! Po 4 miesiącach jazdy w końcu złamałem zęba na podwoziu, ale kompletnie zdemolowałem ten samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Widziałem tyle złych recenzji i byłem sceptyczny, ale było świetnie. Pokonałem to i to wszystko wymaga. Żadnych skarg poza tym, że nie ma tacy akumulatorowej, która miała być. Jednak paski rzepowe działają w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo dobrej jakości samochód RC. Polecam kupić od Banggood. Jestem bardzo szczęśliwy samochód jest bardzo dobry i bardzo szybki. Tanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Upewnij się, że smarujesz i natłuszczasz przed jazdą tą ciężarówką. Ta ciężarówka jest niesamowita. Nie mam nic złego do powiedzenia. Same uśmiechy! Wszystkie te ciężarówki są niesamowite!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Bardzo zadowolony był tylko błąd w jednym z przewodów akumulatorowych. Musiałem przylutować jeden z kabli tam, gdzie był wadliwy. Jest bardzo szybki i wydaje się być bardzo trwały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Świetnie, że naprawili problem z dyferencjał zero problemów biega świetnie i rozdziera się z 3 komórek lipo

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Świetny produkt był dokładnie taki, jak reklamowano. Byłoby miło, gdybyś ograniczył przepustnicę, ale w przeciwnym razie 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    all right, fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    👍🏻😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Doskonały wózek i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 015
    • Ft26 929
    • Ft85 389
    • Ft22 177
    • Ft30 415
    • Ft43 089
    • Ft39 920
    • Ft28 799
    • Ft25 662
    • Ft87 448
    • Ft40 617
    • Ft121 184
    • Ft48 475
    • Ft57 347
    • Ft124 780
    • Ft116 222
    • Ft31 048
    • Ft35 966